ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Fetissimiehet kohtasivat Finlandization-tapahtumassa

Sami Mollgren • 01.08.2011 11:03 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
MSC Finlandin 25. kerran järjestämä Finlandization-viikonloppu on takana. Ohjelmaa järjestettiin keskiviikon ja sunnuntain välillä Porvoossa, Tampereella ja Helsingissä.

Tänä vuonna tapahtumaan osallistui ihmisiä aiempaa selvästi enemmän ja merkillepantavaa oli myös nuoremman väen huomattavasti kasvanut osallistumisaktiivisuus. Osallistujia oli paitsi Suomesta myös ulkomailta, ainakin Ruotsista, Saksasta ja Virosta.

Pitkä Finlandization-viikonloppu alkoi jo keskiviikkoiltana, jolloin järjestettiin Porvoossa saunailta.

Torstaina käveltiin Tom of Finlandin jalanjäljissä Helsingissä samoissa maisemissa, joissa Tom kulki sota-aikana ja sotavuosien jälkeen yöllistä seuraa etsimässä.

Perjantaina järjestettiin Tampereen Mixei-ravintolassa lämmittelyjuhla. Helsingistä oli järjestetty Tampereelle yhteiskuljetus, mukanaan parinkymmenen hengen vahvuinen ryhmä. Kaikkiaan Tampereen Mixeissä juhli runsas 60 ihmistä, joilla pukeutumiskoodi oli tiukasti nahkaa, kumia, farkkua, skinhead- tai armeija-tyyliä.

Juhliminen jatkui lauantaina, jolloin vietettiin pääjuhlaa Helsingin Hakaniemessä sijaitsevassa Ravintolalaiva Wäiskissä. Hakaniemenrantaan ankkuroituun perinteiseen ravintolalaivaan saapui illan aikana parisataa juhlavierasta pitämään hauskaa kolmessa kerroksessa. Hauskanpidon lomassa MSC Finlandin perustajajäsenet ja muut aktiivisesti toimintaan vaikuttaneet henkilöt muistelivat jo kunnioitettavaan ikään ehtineen kerhon toimintaa.Ennen pääjuhlia - alkuaan sattumalta samaan aikaan Finlandization-tapahtuman kanssa - joukko karhu-henkisiä miehiä lähti merelle M/S Emma -aluksella Kauppatorilta, lipputangossa tietenkin ruskean ja harmaan sävyissä liehuva karhulippu. Laiva kävi Hakaniemessä jättämässä kymmeneksi Finlandization-tapahtumaan pääjuhlaan aikovat. Laivalla valittiin paras parta, laulettiin karaokea, syötiin ja juotiin. Mukana oli myös kansainvälisesit tunnettu DJ.

Sunnuntaina Hugo´s Room -ravintolassa järjestettiin vielä päättäjäisbrunssi. Sunnuntai-iltapäivänä Finlandization-tapahtuman osallistujia nähtiin sankoin joukoin myös Kalliossa sijaitsevan Nalle Pubin terassilla.

Finlandization-tapahtuman järjestävä MSC Finland - Tom's Club on fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. Keväällä 35 vuotta täyttänyt MSC on puolestaan osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.

artikkelin kuvat ja taustatiedot: mscfin.fi


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy