ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Federíco Díaz ulos kaapista

Lassijuhani • 04.05.2014 15:41 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Uruguaylainen elokuvanäyttelijä Federico Díaz kertoi Twitterin välityksellä olevansa homo. Hän lisäsi olevansa nyt onnellinen. Aiakisemmin hän vietti erilaista elämää, joka ei ollut hänen omansa eikä hän enää kestänyt alistumista.

Federíco oli ollut naimissa elokuvamaailmasta tunnetun tanssijattaren Liz Vegan kanssa. Federíco kertoi eläneensä tällöin valheessa mutta olevansa nyt todella onnellinen.

Uruguaylaisella näyttelijällä on väitetty olleen jonkinlainen suhde Ricky Martiniin, ja on jopa lyöty vetoa siitä, että he olisivat pari. Molemmat miehet vakuuttavat kuitenkin, että he ovat olleet ystäviä vuodesta 2006 ja ettei heidän välillään ole mitään sen kummempaa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy