ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Fasistit pahoinpitelivät homoaktivistin aivokuolleeksi Pariisissa

Lassijuhani • 06.06.2013 19:10 • 11 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Kolme skiniä, heidän joukossaan nainen, hyökkäsi 18-vuotiaan opiskelijan Clément Méricin kimppuun lähellä Saint-Lazaren rautatieasemaa Pariisissa keskiviikkoiltana. Uhrille järjestetään vigilia tänä iltana.

Demokraattinen sosialistinen puolue Parti de Gauche totesi lausunnossaan: ”Fasismin kauheus on äsken tappanut keskellä Pariisia. Mies, jonka äärioikeistoon, nimenomaan JNR-ryhmään (Jeune Nationaliste Revolutionnaire – Nuori kansallinen vallankumouksellinen) kuuluva joukko iski väkivaltaisesti maahan ja jätti siihen liikkumatta, julistettiin tänä iltana aivokuolleeksi Pariisin Pitié-Salpëtrière-sairaalassa.” JNR-ryhän johtaja Serge Ayoub torjui väitteet hänen ryhmänsä osuudesta tapahtumaan.

Äärioikeistolaisen Kansallisen rintaman johtaja Marine Le Pen sanoi nuoreen opiskelijaa kohdistunutta hyökkäystä inhottavaksi ja vastenmieliseksi, mutta väitti, ettei JNR:n kaltaisilla ryhmillä ollut mitään sidoksia hänen puolueeseensa. Radion toimittajan kysyessä häneltä, miksi yhdellä hyökkääjistä oli puolueen logo paidassa, hän suuttui. ”Tällaisen yhteyden luominen on hävytöntä. Haluan todella tietää, kuka tämä todistaja on. Teillä ei ole mitään todisteita.” La Pen vastasi.

Homojen vastaiset rikokset ovat lisääntyneet valtavasti tasa-arvoisen avioliittolain tultua hyväksytyksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ihan kamalaa. Miten voi ihmiset tehdä tuollaista toisille...

Meille on annettu kyky satuttaa tai vaikka tappaa toisia, mutta jos on oikeasti tosi paha olla itsensä kanssa, niin siitä voi parantua vain muuttumalla itse. Tai jos tämä ei kelpaa, niin kaikilla on kyllä oikeus valita onko oman elämä sen arvoinen - ei koskaan muiden!
  Kunpa voisin pelastaa (ei rekisteröitynyt) • 06.06.2013 19:51
Kyllähän sitä luonnottoman uskonnon oikeistoryhmät vihaa lietsoivatkin tuolla Ranskassa koko talven ja kevään. Vihan lietsonnalla tuppaa olemaan ikävät seuraukset.

Pariisin Pride on sitten 29. kesäkuuta ja heinäkuulla 10.-20. vietetään Marseillessä EuroPrideä.

Saapas nähdä, miten Ateenan Pridessä nyt lauantaina käy, iskeekö sikäläinen fasistipuolue.

Pride-kalenteri: www.nighttours.com

Kommenttia muokattu: 06.06.2013 klo 21:57
  human • 06.06.2013 21:53
hyvin surullista nuori ihminen taas jäi kapitalismi-fasismin uhriksi.
  puppeliassi • 06.06.2013 23:00
Kapitalismi ja fasismi ovat ihan eri asioita, vaikka Puppeliassin kommarimieli ei sitä kykenekään ymmärtämään.
  Mike79 • 07.06.2013 11:19
mike79 mailmassa on kolmenlaisia valtioita: fasistisia esim iran. "kommunistisia" esim pohjoiskorea ja kapitalisti-fasistisia joita suurin osa valtioista on nykyään esim yhdysvallat, venäjä, kiina.

esim yhdysvalloissa on törkeitä ihmisoikeusloukkauksia, ihmisiä pidetään ilman oikeudenkäyntiä vankina vuosia(esim wikileaks vuotaja bradley manning) se on fasismia ja yhdysvalloissa on kapitalistinen markkinatalous, eli valtio on kapitalisti-fasistinen

Kommenttia muokattu: 07.06.2013 klo 12:48
  puppeliassi • 07.06.2013 12:47
surullista, sairasta vihaa, (länsi)-euroopassa, vuonna 2013, pelottavaa.
  maljakko (ei rekisteröitynyt) • 07.06.2013 15:22
Kapitalismilla ei kyllä ole nyt mitään tekemistä tämän homofobisen murhan kanssa. Samanlaista tuputtamista harjoittavat homovihaajat kun tunkevat oman sairaan ihmiskuvansa toisen ihmisen oikeuteen elää.
  Homopallero • 07.06.2013 17:20
Kyrie eleison!
  martin • 07.06.2013 20:34
Nyt monet kansalaisjärjestöt vaativat äärioikeistolaisten järjestöjen hajottamista.
  martin • 07.06.2013 22:21
puppeliassi:
"esim yhdysvalloissa on törkeitä ihmisoikeusloukkauksia... eli valtio on kapitalisti-fasistinen"
Yhdysvalloissa on sentään kansalaisilla oikeus puolustaa omaa henkeään, jos he joutuvat hyökkäyksen kohteeksi.
Vrt. Ranskassa kansalaiset ei saa kanniskella kyynelkaasua ja sähkölamauttamia mukanaan ja siten puolustaa itseään.

Jännä juttu noissa viharikoksissa on, että aina sitten vaaditaan kaikkien järjestöjen kieltoja ja viharikoslakeja, mutta harvemmin kukaan vaatii kansalaisille oikeutta puolustaa omaa henkeään huligaaneilta.
  AAA • 08.06.2013 11:24
Aaa sen että saa pitää itsepuolustusvälineitä ei auta jos kävelet yksin kadulla ja jotkut vastaantulijat käy päälle, ei ehdi reagoimaan. Paitsi elokuvissa joita olet liikaa katsellut?

Suomessa on tosi huono jos vastustaa rikollisia koska siinä saattaa käydä niin että toinen saa ryöstön yrityksestä vähän ehdonalaista ja itsensä puolustaja joka tiukassa tilanteessa satuttaa toista saa helvetinmoiset korvaukset maksettavaksi ja vielä vankilaan joutuu.
  puppeliassi • 08.06.2013 14:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy