ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä vino aivopuolisko internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Farkkusuunnittelija Wicky Hassan kuoli Roomassa

vaeltaja2006 • 18.12.2011 21:00 IHMISIÄ JA ILMIÖITÄ
Hasssanin perhe saapui Libyasta Italiaan vuonna 1967. Siihen aikaan Libyasta karkotettiin romaneja. Wicky suoritti koulunsa Milanossa, mutta vuonna 1983 hän avasi ensimmäisen liikkeensä Roomassa Via del Corsolla. Silloinen vaate, Energie, kehittyi merkkivaatteeksi. 1989 hän perusti yhdessä Renato Rossin kanssa Sixty Group –muotifirman. Hänet palkittiin vuonna 2006 Pitti Immagine –palkinnolla.

Wicky Hassan ei koskaan piilotellut romanialkuperäänsä eikä homoseksuaalisuuttaan. Hän teki paljon hyväntekeväisyystyötä ja taisteli ennakkoluuloja vastaan. Hänellä oli merkittävä rooli, kun vuonna 2000 Roomassa oli World Pride.

Hän oli suuri ihminen, hyväntekijä, erinomainen taitelija ja hyvä isä sekä rohkea seksuaalivähemmistöjen puolesta toimija. Wicky Hassan haudattiin romanien tapaan samana päivänä kuin hän kuoli, viime keskiviikkona.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy