ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Facebookin vihanilmaus: Poliisi tutki Saran ja Maxin asunnot

vaeltaja2006 • 09.09.2015 09:30 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Pari viikkoa sitten Saksassa Sara K. ilmoitti Facebookissa, että homot voisi tappaa. Myös hänen kumppaninsa Max oli kirjoitellut homovastaisia viestejä. Facebook-aktivistit ”Enough is enough -ryhmästä kertoivat vihanilmauksista poliisille ja nuorten työnantajille, ja sen seurauksena Sara ja hänen kumppaninsa Max menettivät oppisopimuspaikkansa. Eilen poliisi teki heidän asuntoihinsa kotietsinnät.

Erfurtin ja Heilbronnin poliisit olivat klo 6 heidän oviensa takana. Tietokoneita ja puhelimia takavarikoitiin tarkastusta varten. Enough is enough -facebook-ryhmä kertoo, että Sara oli pois facebookista toista viikkoa, mutta viime viikonvaihteessa jälleen kirjoitteli jotain sekavaa, mikä voitiin tulkita jonkinlaiseksi anteeksipyynnöksi. Max on kirjoitellut myös sekavasti mm. pakolaisia vastaan.

Heilbronn sijaitsee Stuttgartin lähellä, Erfurt on Leipzigin lähellä. Enough is enough on facebook-ryhmä, joka etsii netistä vihakirjoituksia ja julkaisee niitä tiedoksi laajemmallekin yleisölle. Tarkoituksena on saada vihakirjoittelu vähenemään.

Aikaisempi asiaa koskeva uutinen:
ranneliike.net


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Täti Merkel ei ole toivottanut homoavioliittoja tervetulleeksi Saksan lainsäädäntöön. Genug ist nicht genug.
  AchDuGottes (ei rekisteröitynyt) • 09.09.2015 14:41
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy