ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Europarlamentaarikot huolissaan Bradley Manningista

vaeltaja2006 • 30.11.2011 20:52 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Europarlamentissa 50 parlamentaarikkoa on kääntynyt Barack Obaman ja muiden korkea-arvoisten poliitikkojen puoleen, kertoo Guardian. Parlamentaarikot vaativat, että Bradley Manning on tuotava oikeuden eteen. Epäillään, että Manning on joutunut vankilassa pahoinpitelyjen uhriksi. YK:n pahoinpitelyvaltuuutettu ei ole saanut lupaa vierailla vankilassa,

USAssa Manningia ovat tukeneet mm. monet merkittävät aktivistit ja elokuvantekijä Michael Moore. Manning joutuu tiettävästi joulukuun puolivälissä sotilastuomioistuimen kuulusteluun, ja siellä häntä syytetään vihollisen kanssa yhteistyössä toimimisesta. Ääritapauksessa siitä seuraa kuolemantuomio. Hänelle ilmeisesti halutaan kuitenkin vain elinkautinen.

(queer.de)


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy