ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Eurooppalaisten hlbtiq-urheilujärjestöjen vuosikokous Düsseldorfissa

vaeltaja2006 • 03.03.2017 09:44 UUTISET: URHEILU

Viime kesän Eurogamesit antoivat lisäväriä Helsinki Priden kulkueelle.
Juuri nyt maaliskuun alussa kokoontuvat Düsseldorfissa eurooppalaisten hlbtiq-urheilujärjestöjen edustajat vuosikokoukseen. Suomesta urheiluseura HOT kuuluu eurooppalaiseen kattojärjestöön EGLSFiin.

Paikalle odotetaan noin 100 edustajaa eri maista. Osanottajia on myös Venäjältä, Romaniasta ja Bulgariasta. Kokouksessa tehdään päätös vuoden 2020 Eurogameseista.

Tänään perjantaina on kansainvälinen urheilukonferenssi, jossa teemana ovat maahanmuuto ja monenlaisuus. Illemmalla on ylipormestari Thomas geiselin vastaanotto. Vuosikokous on tärkeä Düsseldorfille, koska vuoden 2020 eurogameseja haetaan Düsseldorfiin. Kaupunginhallitus ja valtuusto ovat asettuneet tukemana hakemusta. Päätös tehdään lauantaina n. klo 17.30. Suunnitelmissa on 20 lajin kisat ja laaja kisakylä. Helsingissä vastaava nähtiin viime kesänä kansalaistorilla. Helsingin EuroGamesien kokemukset voi lukea EGLSF:n loppuraportista
www.eglsf.info

Tämäntyyppisiin konferensseihin kuuluu myös vapaa-ajan ohjelmaa. Tällä kertaa kaupunkikieros tehdään raitiovaunulla. Iltaohjelmassa on ”Social Dinner” ja lauantai-illan bileet Kammer-klubilla vanhassa kaupungissa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy