ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Euroopan komissio on muistuttanut ihmisoikeuksista

Lassijuhani • 17.07.2012 18:48 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Euroopan komissio on muistuttanut kaikille unionin jäsenmaiksi pyrkiville, että niiden on täytettävä seksuaalivähemmistöjen oikeudet ennen jäseniksi pääsemistä.

Homojen, lesbojen, biseksuaalien ja transsukupuolisten ihmisten oikeudet ovat osa Kööpenhaminan pöytäkirjaa, joka on syrjinnän vastaisen taistelun oikeudellinen perusta. Komissio kertoi seuraavansa tarkasti seksuaalivähemmistöjen asemaa maanosassamme ja muistutti julkaisevansa vuosittain raportin jäsenmaissa tapahtuneesta edistyksestä.

Komission muistutus on suunnattu erityisesti Armenian kaltaisiin maihin. Armeniassa seksuaalivähemmistöt kärsivät voimakkaasta syrjinnästä syvästi kristillisen yhteiskunnan kynsissä. Erääseen seksuaalivähemmistöjen suosimaan baariin Armeniassa tehtiin äskettäin attentaatti.

Armenian viranomaiset haluavat maan liittyvän Euroopan unioniin, mutta maalla on vielä pitkä matka kuljettavana ihmisoikeuksien ja varsinkin seksuaalivähemmistöjen oikeuksien kannalta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy