ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Euroopan jalkapalloliitto UEFA rankaisi Bayern Müncheniä fanien homofobisesta plakaatista

Sami Mollgren • 25.03.2014 22:10 UUTISET: URHEILU • EU
Euroopan jalkapalloliitto UEFA rankaisee Bayern München -jalkapallojoukkuetta, koska Mestarien liiga -ottelussa lontoolaisseura Arsenalia vastaan muutama katsoja liehutti katsomossa asiattomaksi katsottua lakanaa.

Suomessa asiasta kertoi suomifutis.com.

Lakanaan oli piirretty miespuolisen hahmon takapuoleen suunnattu tykki ja Arsenalin lempinimi The Gunners (suomeksi Tykkimiehet) oli väännetty muotoon “Gay Gunners”.

UEFA langetti Bayern Münchenille 10 000 euron sakon. Lisäksi pääkatsomoon kuuluva alue 124 määrättiin suljettavaksi 9. huhtikuuta Manchester Unitedia vastaan pelattavassa kotiottelussa. Lakanaa liehutettiin katsomon kyseisessä osiossa.

Jos vastaava rikkomus toistuu, voidaan Bild-lehden mukaan Bayern Müncheniä rangaista 50 000 euron sakolla ja koko stadionin katsomon sulkemisella UEFA:n alaisessa ottelussa.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy