ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Etsivätkö sosialidemokraatit uutta puoluesihteeriä Paanasen tilalle?

vaeltaja2006 • 23.08.2016 17:14 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Reijo Paananen, SDP:n puoluesihteeri
MTV:n uutisten nettikolumnissa Timo Haapala arvioi, että sosialidemokraattien keskuudessa on ollut halua etsiä Reijo Paanasen tilalle uusi puoluesihteeri. Puolueväki risteilee ensi viikonvaihteessa. Rinne kertoo jatkostaan vasta marraskuussa.

Timo Haapala pitää kolumnissaan Paanasen lähtöä "vuorenvarmana". Syyksi hän sanoo vain, että Paanasta on yritetty sijoittaa uusiin tehtäviin jo kauan, mutta mies ei ole halunnut. Rivien välistä voi kolumnista lukea, että nyt tarvittaisiin "hehkeä" puoluesihteeri. Nyt pitää löytää sellainen, joka ei vehkeillyt Antti Rinteen valintaa vastaan puheenjohtajavaalissa.

Paananen kertoi Ilta-Sanomissa kesällä 2012, ettei hän koskaan ole kaapissa ollut. Facebookin ilkeämielisissä kommenteissa joskus viitataan Paanasen pehmeään puhetapaan, josta on vaikea löytää "nyrkkiä pöytään" -tyyliä.

SDP:n opiskelijaliitto SONKin puheenjohtaja Hanna Huumonen arvelee, että kenttäväki kaipaa henkilöä haastamaan nykyistä puoluejohtoa, mukaan lukien puoluesihteeri. Koskaan ei argumenttina ole käytetty kenenkään seksuaalista suuntautumista. Hän on itse tyytyväinen puoluejohtoon ja tukeen, jota opiskelijajärjestö on sieltä saanut. Tärkeintä olisi keskittyä asiakysymyksiin, ei henkilövalintoihin.

Hanna Huumonen on myös kansainvälisen Rainbow Rosen hallituksen jäsen. Se on hlbtiq-verkosto, joka yhdistää Euroopan sosialistien, sosialidemokraattien ja työväen puolueiden LGBT-ryhmiä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy