ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Espoo Ciné toukokuussa - elokuvafestivaalin ohjelmistossa myös hlbtiq-teemaisia elokuvia

Sami Mollgren • 24.04.2017 13:01 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Järjestyksessään 28. Espoo Ciné -elokuvajuhla pidetään 5. - 14. toukokuuta 2017. Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään runsaat sata pitkää elokuvaa ja muutamia kymmeniä lyhyelokuvia. Elokuvatarjontaa täydentävät erilaiset tapahtumat.

Ohjelmistoon kuuluu myös hlbti-teemaisia elokuvia. #HLBTIQ-tagattuja elokuvia on kaikkiaan seitsemän.

Axolotl Overkill (Helene Hegemann, Saksa 2017)

A Date for Mad Mary (Darren Thornton, Irlanti 2016)

Departure (Andrew Steggall, Iso-Britannia, Ranska 2015)

Hjartasteinn engl. Heartstone (Guðmundur Arnar Guðmundsson, Islanti, Tanska 2016)

Orpheline engl. Orphan (Arnaud des Pallières, Ranska 2016)

Ein Weg engl. Paths (Chris Miera, Saksa 2017)

Pieles engl. Skins (Eduardo Casanova, Espanja 2017)

Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Omena Matinkylässä ja Finnkino Sello Leppävaarassa.

- Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä.

- Kävijämäärät ovat kasvaneet tasaisesti, festivaalilla vierailee vuosittain noin 25 000 katsojaa.

Aikaisempina vuosina Espoo Ciné on järjestetty loppukesästä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy