ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Espoo Ciné -festivaalin ohjelmistossa 12 tunnisteella #hlbti merkittyä elokuvaa

Sami Mollgren • 18.08.2016 20:42 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Espoo Ciné 2016 järjestetään 19.-28.8.
27. Espoo Ciné -festivaali käynnistyy perjantaina 19. elokuuta. Kymmenpäiväisen tapahtuman noin sadasta elokuvasta on kaikkiaan 12 merkitty tunnisteella hlbti.

Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa sekä Finnkino Sello Leppävaarassa.

All About Them (A trois, on y va / Ranska 2015, ohjaus Jérôme Bonnell)
Arianna (Italia 2015, ohjaus Carlo Lavagna)
Barash (ברש / Israel 2015, ohjaus Michal Vinik)
Brother & Sister (Die Geschwister / Saksa 2015, Jan Krüger)
Dog (Köpek / Sveitsi, Turkki 2015, ohjaus Esen Işık)
Lilting (Iso-Britannia 2014, ohjaus: Kahou Hong)
The Lives of Therese (Les Vies de Thérèse / Ranska 2016, ohjaus: Sébastien Lifshitz)
Long Story Short (Lang historie kort / Tanska 2015, ohjaus May el-Toukhy)
Summertime (La Belle saison / Ranska 2015, ohjaus: Catherine Corsini)
Tomcat (Kater / Itävalta 2016, ohjaus: Händl Klaus)
What's Between Us (Unter der Haut / Sveitsi 2015, ohjaus: Claudia Lorenz)
Whatever Happened to Gelitin (Unter der Haut / Sveitsi 2015, ohjaus: Angela Christlieb)

Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista. Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään yhteensä noin sata pitkää elokuvaa. Runsasta elokuvatarjontaa täydentää myös yhtä rikas tapahtumatarjonta. Festivaalilla vierailee vuosittain noin 25 000 katsojaa.


Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä sivuavia elokuvia nähdään myös Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla. Se järjestetään 29. kerran Helsingissä 15.-25.9.2016, ja ohjelmisto julkaistaan 2. syyskuuta.

Pelkästään hlbti-teemaisiin elokuviin keskittyvä Vinokino-festivaali järjestetään Turussa 26.-30. lokakuuta ja Helsingissä 16.-20. marraskuuta. Vinokino juhlii 25-vuotissyntymäpäiväänsä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ohjelmisto ilmeisesti kelpaa tänä vuonna myös Humanille?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 27.08.2016 08:58
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy