ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Espanjaan meni Mr. Gay Europe –titteli

vaeltaja2006 • 12.08.2012 06:54 • päivitetty: 13.08.2012 15:33 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Poliisin uraa aloittelevasta espanjalaisesta Miguel Ortizista tuli Mr. Gay Europpe 2012. Hän oli ehdokkaista nuorin, 19-vuotias. Loppurutistuksessa olivat mukana Espanja, Malta ja Italia. Lohdutusvoittoja tuli mm. Janne Tiilikaiselle, jonka haastatteluosuutta pidettiin parhaana.

Mr. Congeniality (”hengenheimolaisuus”) on titteli, josta päättävät kanssakilpailijat. Nyt tittelin voitti kreikkalainen Argyrios Stelios Christkis. Hän on 29-vuotias maskeeraaja ja kuuro. Hän haluaa toiminnassaan puolustaa erilaisten vammaisten ihmisten oikeuksia.


Ruotsin edustaja haukkuu koko kilpailun lyttyyn. Tanskalaiskilpailija luopui ehdokkuudestaan, kun tuli seksistinen ”uimapukukierros", eli piti pestä autoa uimahoususillaan. Ruotsin ehdokas haukkui samaa osatehtävää. QX:n mukaan hän moitti myös kilpailijoiden huoltoa. Nukuttiin liian vähän, syötiin huonosti ja ennen loppukilpailua saatiin vain kylmää riisiä ja vähän vihanneksia. Tuntikausia jouduttiin seisoskelemaan 40 asteen lämmössä. Se oli kuin koiran kohtelua. Liian vähän kerrottiin käytännön järjestelyistä. Esim. kukaan ei tiedä, miten autonpesuvideota käytetään. Ruotsin edustaja oli myös hieman katkera siitä, että espanjaalaispoika oli järjestäjän suosikki. Espanjalaiskaveri ei osaa edes englantia – miten hän voi edustaa koko Eurooppaa. Koko kilpailu oli kuin sirkus.

Kilpailu järjestettiin nyt 7. kerran.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Suomen Jannehan kommentoi noita tanskalais- ja ruotsalais-kisaajien osin pötypuheita - eli mitään autopesujuttua ei kisassa edes ollut, vaan aiheesta laskettiin vain leikkiä ja vitsailtiin jossain vaiheessa kisaa. Tosikko-tanskalainen sitten siitä liukeni kisasta. Käsilaukku&meikki-homovitsailuiltakin laikattiin terä pois, kun kisassa ei mitään meikkauspalveluitakaan ollut, vaan kisattiin ihan freesisti.

ranneliike.net

Berlusconille pitänee lähettää valitukset hoterosta italoruokatarjonnasta, joka ei kyennyt vastaamaan Suomessa totuttua sapuskatasoa :P

Ilman englantiakin voi viestiä hyvin edustavasti koko Euroopan gay-kansan puolesta, kuten MGE-kisaajat tässä:
www.flickr.com

Jannella vaikutti olevan tosi mukava kisa, kilpakumppaneittensa kanssa; tässä Janne valkoisissa uikkareissa Mister-luokan seurassa:
www.flickr.com

Tässä Janne ja kisan voittaja:
www.flickr.com

Lisää kisan kuvia täällä:
www.flickr.com

Kommenttia muokattu: 14.08.2012 klo 23:36
  human • 14.08.2012 23:27
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy