ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Erilainen kanakeitto

Nallu • 31.07.2006 17:42 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
1,5 litraa vettä
3 kanaliemikuutiota
600 grammaa kanasuikaleita
200 grammaa katkarapuja
2 tl tabasco-kastiketta
150 grammaa paprikaa
150 grammaa hereitä
150 grammaa maissia
1 desilitra kermaa

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kanaliemikuutiot sekä kana. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia jolloin kana on varmasti kypsää. Lisää paprika, herneet, maissi ja tabasco. Tabascoa kannattaa lisätä pikkuhiljaa välillä maistellen. Anna kiehua noin vartti jonka jälkeen lisätään katkaravut. katkarapuja ei kannata keittää liikaa joten viitisen minuuttia riittää aivan mainiosti. Tämän jälkeen keittoon sekoitetaan kerma ja se nostetaan liedeltä vetäytymään hetkeksi jonka jälkeen se on valmista tarjottavaksi.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 

Katso myös nämä:

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy