ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Entinen ”International Mr. Leather” kuvernööriehdokkaaksi Texasissa


Misterin \"kukittaminen\" vuonna 2009, kuva youtube-vidoesta
Jeffrey Payne voitti tittelin "International Mr. Leather" vuonna 2009. Perjantaina hän ilmoittautui mukaan Texasin kuvernöörikisaan vuonna 2018. Hän omistaa gay-baarin ja aikoo kisata homofobista republikaaniehdokasta vastaan.

Nykyinen republikaaninen kuvernööri Abbot on saanut viime kuukausina aikaan monia homo- ja transvihamielisiä lakeja. Tuorein laki on kesäkuulta: adoptioita välittävät agentuurit voivat torjua sellaiset adoptiota hakevat, jotka uskonnollisin perustein ovat sopimattomia. Uuden lain mukaan nuoria homoja ja lesboja voidaan ohjata eheytymiskursseille oppimaan heterona elämistä. Transihmisten on käytettävä sitä julkista vessaa, joka vastaa heidän biologista sukupuoltaan.

Entinen International Mr. Leather ilmoitti perjantaina kampanjansa avauksessa, että republikaanien ylivaltaa vastaan on aloitettava taistelu. Tarvitaan kuvernööri, joka ei ole pelkkä byrokraattinen uraohjus, vaan jolla on laaja näkemys elämästä.

Entinen International Mr. Leather eli Jeffrey Payne omistaa Dallasissa Eagle-nimisen gay-fetissibaarin. Hän aikoo rahoittaa kampanjansa itse. Hän elää avioliitossa pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. Lokakuulle hän suunnittelee bussikiertuetta osavaltion eri osiin tullakseen tutuksi valitsijoille.

Jeffrey Paynen ehdokkuus ei ole ollenkaan itsestään selvä. Ensin hänet on nimitettävä demokraattien ehdokkaaksi. Demokraatit ovat jo etsimässä muita nimekkäitä ehdokkaita. Jos hänet valittaisiin ehdokkaaksi, hänen on saatava kansan kannatus. Viimeksi demokraatti oli kuvernöörin virassa 26 vuotta sittenKatso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy