ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Entinen erotuomari Manfred Amerell on löytynyt kuolleena kotoaan

vaeltaja2006 • 12.12.2012 12:10 UUTISET: URHEILU

Manfred Amerell
Saksalaislehdet kertovat, että entinen jalkapallon erotuomari Amerell on löydetty kuolleena kotoaan. Hän oli 65-vuotias. Hän oli kuollut ilmeisesti jo useita päiviä sitten. Kuolinsyystä ei vielä ole tietoa.

Kaksi vuotta sitten müncheniläinen pitkän linjan erotuomari Manfred Amerell joutui keskelle julkisuusmylläkkää, kun nuori, aloitteleva erotuomari Michael Kempter (29v) syytti häntä painostamisesta ja lähentelystä. Amerell luopui kaikista tehtävistään jalkapallon piirissä, mutta samalla hän vakuutti syyttömyyttään. Amerell on oikeudenkäyntien yhteydessä puhunut itsemurha-ajatuksistaan.

Nuori erotuomari Michael Kempter oli syyttänyt Amerellia painostamisesta intiimiin suhteeseen. Amerell väitti, että tunneside oli molemminpuolinen. Oikeutta käytiin vuoden ajan. Sen kuluessa Amerell julkaisi Kempterin lähettämiä teksti- ja sähköpostiviestejä. Vuosi sitten päästiin yhteiseen sopimukseen, jolla oikeusprosessit lopetettiin ja jatkossa vaietaan koko asiasta.

Tapahtumasarja oli kiusallinen Saksan jalkapalloliitolle DFB:lle, joka juuri oli halunnut profiloitua homofobian vastaustajaksi. Liitossa ei millään tavalla osattu toimia tällaisen sisäisen sekasotkun hoitamisessa, vaan pikemminkin sotkettiin asiaa entistä pahemmin.

Nuoren erotuomari Kempterin ura käytännössä katkesi. Lisäksi on paljastunut erilaisia verosotkuja ja vuonna 2009 veronkiertotuomio. Vuonna 2011 poliisi järjesti hänen kotonaan kotietsinnän veroepäselvyyksien vuoksi.
(queer.de)

Tämän tapauksen historiaa
ranneliike.net


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy