ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Emma on taas merellä

vaeltaja2006 • 21.07.2012 19:59 • päivitetty: 22.07.2012 00:10 • 2 kommenttia. TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Klo 20

Karhuristeily BEARS ON BOARD 2 on jo pari tuntia seilannut kohti ulkosaaristoa Helsingin edustalla. Takaisin rantaan palataan klo 23. Viimevuotisten kokemusten perusteella on luultavaa, että viileästä säästä huolimatta tunnelma laivan katetulla kannella on kuuma. After party on kuulemma Herculesissa.

Facebookin fanisivuston mukaan monet enemmän ja vähemmän tunnetut henkilöt ovat tälläytyneet mukaan.


Klo 23

Klo 23 oli jo aika hämärää, kun Emma lähestyi Kauppatoria. Musiikki päättyi ja kansa alkoi valua ulos laivasta. Äänikuvassamme muutamia kokemuksia matkasta.

Kymmenessä minuutissa laiva lipui horisontista Kauppatorin rantaan.
Salossa liehuu karhulippu
Jotkut olivat pukeutuneet meriaiheisesti.
Äänikuvassa laiva lipuu laituriin. Sen jälkeen muutama matkustaja kertoo, millainen matka oli. Mukana oli n. 180 karhua ja karhumielistä.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kas vain, Ranneliike on siirtynyt Gono-journalismiin!
  wooffelio (ei rekisteröitynyt) • 22.07.2012 09:24
Jotenkin en saa nyt kiinni nimimerkin wooffelio ajatuksesta. Termi lienee jopa kirjoitettu väärin. Löysin etsinnän jälkeen käsitteen Gonzo-journalismi, jolla viitataan faktaa ja fiktiota yhdistävää omakohtaista kokemusta korostavaan journalismin muotoon. (Wikipedia)

Selittäisitkö tällaiselle tyhmemmälle yksilölle, missä kohtaa edellisessä risteilykuvailussa on kysymys GONZO-journalismista?

fi.wikipedia.org
  JuhaniV • 22.07.2012 17:54
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy