ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Elton John ei pääse tapaamaan Vladimir Putinia - tällä erää

Sami Mollgren • 26.05.2016 21:09 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Laulaja ja lauluntekijä Elton John ei pääse tapaamaan Venäjän presidentti Vladimir Putinia toukokuun lopun Moskovan konserttinsa yhteydessä aikataulujen yhteensovittamisongelmien vuoksi.

Laulaja haluaa keskustella Putinin kanssa seksuaalivähemmistöjen asemasta Venäjällä. Kreml on näyttänyt vihreää valoa tapaamiselle, mikäli aikatauluista löytyy yhteinen sopiva hetki. Nyt sellaista ei löytynyt. Kremlin tiedottajan Dmitri Peskov sanoo, että tapaaminen on mahdollista järjestää myöhemmin.

Elton John ja Putin keskustelivat syksyllä 2015 puhelimessa. Aluksi Elton John joutui pilasoiton kohteeksi, kun Putiniksi tekeytynyt koomikko soitti laulajalle. Pilapuhelu kuultiin Venäjän TV:n ykköskanavalla. Sittemmin myös oikea Putin soitti Elton Johnille, ja episodi todella poiki lupauksen henkilökohtaisesta tapaamisesta.

Elton John esiintyy Pietarin jääpalatsissa 28.5. ja Moskovassa Crucus 30.5.

Vuonna 1962 uransa aloittanut Elton John on yksi maailman tunnetuimmista laulajista. Hänen levyjään on myyty 450 miljoonaa kappaletta. Elton John tunnetaan Venäjää ja venäläisiä ihailevana - ja samalla hlbti-vähemmistöjen aseman parantamista ajavana aktivistina.

Venäjällä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien asemaa pidetään yleisesti huonona. Venäjällä säädettiin vuonna 2013 ns. homopropagandalaki, joka kieltää muiden kuin "perinteisten seksuaalisuhteiden" propagoinnin alaikäisille.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Homoystävä Vladimir Putinin voi tavata Suomettuneessa Suomessa kesähuhujen mukaan...

yle.fi "Venäjän presidentti Vladimir Putin vierailee Suomessa kesällä. Ylen tietojen mukaan "
  Vladimary (ei rekisteröitynyt) • 06.06.2016 15:12
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy