ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Elokuva Edith Södergranista Teemalla

vaeltaja2006 • 11.06.2013 11:44 • 2 kommenttia. TELEVISIO • KOTIMAA
Sateenkaari Suomi -kirjassa esitellään lyhyesti runoilija Edith Södergran. Kukaan ei tarkalleen voi tietää, millaisia tuntemuksia oli nuorena kuolleen runoilijan sydämessä. Hänen elämäänsä voi tarkastella lesbo- tai bi-näkökulmasta, jos haluaa. Södergranin kirjeissä nousee esiin Hagar Olsson, hänkin yksi henkilö Sateenkaari Suomi -kirjassa.

Teema tiistaina 11.6.2013 klo 22.15


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ungdom som icke är.... Katsoin filmiä Edith Södergranista ja itkin! Itkin kadotettua nuoruuttani jolloin nuoret lukivat Södergrania, Diktoniusta, filosofeja ja osasivat keskustella niistä. Kaipaan syvällisiä keskusteluja, niiden pakahduttavia tuntoja jolloin juovuttiin olemassaolon riemusta! Sellaisia keskusteluja ei enää käydä, sellaisia ihmisiä ei enää ole.
Vihaan tätä nykyistä humppayhteiskunta jossa pitää olla hauskaa kaiken aikaa ja kaikki mitataan rahassa, vihaan niin että näen punaista!
  Edith (ei rekisteröitynyt) • 12.06.2013 03:04
Amen, sister! "Sellaisia ihmisiä ei enää ole." Tuolta todellakin välillä tuntuu, tuskin kuitenkaan on niin (toivottavasti niin ei ole).

"Minä haluan leikkitoverin, joka murtautuu ulos kuolleesta graniitista uhmaamaan ikuisuutta", kuten Edith sanoi.
  Itämurre (ei rekisteröitynyt) • 17.06.2013 20:50
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy