ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ellen DeGeneres naimisiin

vaeltaja2006 • 15.08.2008 21:50 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Viikonvaihteessa amerikkalainen näyttelijä ja tv-juontaja sanoo "Kyllä" ja puoliso on 35-vuotias Portia de Rossi. Vain lähimmät tutut ovat paikalla. Ellen DeGeneres lupasi jo toukokuussa showssaan, että hän menee pian naimisiin. Heidän suhteensa alkoi joulukuussa 2004.

Ellen DeGeneres uskoo, että homoliitot laillistetaan piakkoin samalla tavalla kuin naisten äänioikeus tai rotusorron kielto.

Kuka tämä nainen on? DeGeneres juonsi mm. Oscar-gaalan.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jos osasin (näin myöhään yöstä) tulkita DeGeneresiä oikein, on liitot jo laillistettu, mutta tulevaisuudessa ihmiset suhtautuvat homoliittoihin kuten naisten äänioikeuteen ja rotusorron kieltoon. Eli asioihin jotka ovat aina olleet tai joiden olisi ainakin pitänyt olla..
  Starling • 16.08.2008 02:06
After Ellen - lesbo- ja bi-naiset mediassa ja viihdeteollisuudessa.

www.afterellen.com

Siellä seurataan tietysti media- ja lesboikoni Ellen DeGeneresen avioliittoa naisen kanssa.

Homo- ja bi-miehille on vastaava sivusto After Elton.

www.afterelton.com
  Frankieboy • 16.08.2008 11:05
Seremonia pidettiin eilen Los Angelesissa heidän kotonaan. Läsnä oli 19 vierasta, mm. molempien vanhemmat.
  vaeltaja2006 • 17.08.2008 15:50
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy