ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ellen DeGeneres juontaa kevään 2014 Oscar-gaalan

Sami Mollgren • 10.08.2013 10:45 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT

Ellen DeGeners (kuva: Angela George)
Tv-persoona Ellen DeGeneres on valittu Los Angelesissa, Dolby-teatterissa 2. maaliskuuta 2014 järjestettävän 86. Oscar-gaalan juontajaksi.

- It's official: I'm hosting the #Oscars! ja I'd like to thank @TheAcademy, my wife Portia and, oh dear, there goes the orchestra, viestitti DeGeneres Twitterissä perjantaina 2. elokuuta.

Asiasta kertoi tuolloin uutiskanava CNN.

Oscar-ehdokkaat on määrä julkistaa 16. tammikuuta 2014.

DeGeneres on juontanut gaalan kerran aiemminkin, järjestyksessään 79. gaalaa vuonna 2007. Tuolloin hän hoiti pestin niin menestyksekkäästi, että sai siitä Emmy-palkinnon.

DeGeneres kertoi olevansa homoseksuaali vieraillessaan The Oprah Winfrey Showssa vuonna 1997. Elokuussa 2008 DeGeneres sanoi "kyllä" puolisolleen Portia de Rossille, jolloin parin joulukuussa 2004 alkanut suhteensa sai sinetin.

Oscar-palkinnot (englanniksi Academy Awards) ovat Yhdysvaltain elokuva-akatemian (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) vuosittain jakamia palkintoja, joita jaetaan eri kategorioissa vuoden parhaille elokuville ja näiden tekijöille. Palkintojen saajat äänestetään akatemian jäsenten kesken. Elokuva-akatemia perustettiin 1927 ja ensimmäiset palkinnot jaettiin toukokuussa 1929. Elokuva-alalla Oscareita pidetään arvostetuimpina tunnustuksina. Oscar-gaala näytetään suorana televisiosta USA:n lisäksi monissa maissa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy