ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ecce Homo närästää taas

vaeltaja2006 • 29.06.2008 22:28 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Heinäkuun 20. päivänä avautuu Ruotsin Örnsköldsvikissä Elisabeth Ohlson Wallinin valokuvanäyttely Ecce Homo yhdessä In Hate we Trust -näyttelyn kanssa. Jo nyt tuleva näyttely on aiheuttanut protesteja. Näyttelyn ensi-ilta oli jo 10 vuotta sitten, mutta yhä se aiheuttaa närää. Museon johtajalle on tullut jopa murhauhkauksia. Ja jälleen poliitikot ovat tulleet mukaan taidekeskusteluun. Vastuullinen museoväki halutaan erottaa. Vuosi sitten tehtiin Ecce Homo -näyttelylle tihutöitä Jönköpiongissä.

Näyttely on kiertänyt myös Suomessa: Helsingissä, Vaasassa ja Kuopiossa vuonna 2000. Eduskuntatalon edessä pidettiin rukousaktio 27.-28.1.2001 näyttelyn takia ja samalla vastustettiin parisuhdelakia. Se oli se polvirukoilutempaus. Näyttelyn teema on yhä ajankohtainen.

Kotimaa- lehti kertoi pari viikkoa sitten, että Ecce Homo palaa syyskuussa myös Uppsalan tuomiokirkkoon.

QX:n artikkeli ja kuva näyttelystä:
www.qx.se

Ecce homo, muutama kuva, mm. viimeinen ehtoollinen
www.ohlson.se

In hate we trust, tummapohjaisia kuvia
www.ohlson.se


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
In hate we trust, tummapohjaisia kuvia
www.ohlson.se

Väkivaltaviihdettä.
Erityisesti pidän viimeisestä kuvasta.
Tuo pitäisi saada Suomeen vaikkapa 17.5. niin syntyisi hieman säpinää.

Paljon on menettänyt jos ei näyttelyä nähnyt.
Mitähän koira tekee ehtoollisella?
  Pora-liike • 29.06.2008 22:38
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy