ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Drag Show Artist 2012 -kilpailu

Sami Mollgren • 02.11.2012 06:00 • 1 kommentti. VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Perjantaina 2. marraskuuta Helsingissä DOM Discothequessa järjestetään Drag Show Artist -kilpailu. Drag Show Artist -kilpailu käydään nyt kuudetta kertaa.

Ovet avataan yhdeksältä ja itse kilpailu alkaa kello 23.00, jolloin yhdeksän kilpailijaa alkaa tavoitella vuoden 2012 Drag Show Artist –titteliä. Kilpailun ratkettua esiintyy pikkutuntien puolella illan artisti, joka on Ruotsista kotoisin oleva Man Meadow.

Tuomareina toimivat iskelmälaulaja Paula Koivuniemi, näyttelijä Satu Silvo, meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, toimittaja Heidi Suomi, kirjailija Reidar Palmgren, kansanedustaja Ben Zyskowich. Kilpailun juontaa Mega-Paula.

Toinen suomalainen vuosittainen drag-kilpailu on Miss Drag Queen, joita on järjestänyt Ravintola dtm vuodesta 1997 lähtien.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Voittaja oli Valtsu, 2. sija Lola Vanilla, 3. sija Elsa Gazelli
  smo • 04.11.2012 10:10
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy