ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

DocPoint-elokuvafestivaalin ohjelmistossa hlbtiq-teemaisia elokuvia

Sami Mollgren • 04.01.2018 22:09 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Järjestyksessään 17. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 29.1.-4.2.2018.
Järjestyksessään 17. DocPoint-dokumenttielokuvafestivaali järjestetään tammi-helmikuun vaihteessa. Ohjelmiston hlbtiq-sarjassa on neljä elokuvaa.

DocPoint-festivaalin järjestää DocPoint-elokuvatapahtumat ry. Elokuvanäytösten lisäksi DocPointin ohjelmistoon kuuluu muun muassa keskustelutilaisuuksia, seminaareja, industry-tilaisuuksia ja klubeja.

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään Helsingissä 29.1.-4.2.2018.

Ohjelmistossa nähdään 118 elokuvaa ympäri maailmaa. Suomessa se on ainoa vain dokumenteille omistettu tapahtuma ja lajissaan se on Pohjoismaiden suurimpia.


Mr. Gay Syria
Turkki, Ranska, Saksa, 2017. Ohjaus: Ayse ToprakQueercore: How to Punk a Revolution
Saksa, 2017. Ohjaus: Yony LeyserSilvana – väck mig när ni vaknat
Ruotsi, 2017. Ohjaus: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina TsiobanelisThis Is Everything: Gigi Gorgeous
Yhdysvallat, 2017. Ohjaus: Barbara KoppleKatso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy