ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Diplomaatit liikkeellä Hong Kongin Pridessä

RL • 08.11.2015 06:54 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT

Uutinen South China Morning Postin paperilehden sivulla 3 su 8.11.15
Hong Kongin pride-tapahtuma kokosi lauantaina 7.11.15 historiansa suurimman osallistujamäärän, noin 9500. Tapahtuma oli saanut näyttävästi vetoapua kaupungin johtavan katolisen pappismiehen voimakassanaisesta hyökkäyksestä torstaina. Kardinaali John Tong Hon suositti äänestämään tulevissa alueneuvostovaaleissa perinteisiä perhearvoja suosivia ehdokkaita. Tong oli kirjoittanut seksuaalisen vapaamielisyyden ja homojen oikeuksien vaatimisen ravistavan yhteiskunnan ydintä.

Marssiin osallistui lukuisia kaupunkiin sijoitettuja diplomaatteja. Sanomalehti South China Morning Post mainitsi edustajia ainakin USA:sta, Ranskasta sekä Britanniasta. Viikonlopun takia ei ollut mahdollista tarkistaa, oliko Suomi osallistunut. Suomella on pääkonsulinvirasto Hong Kongissa. "Hong Kongissa on syrjintää, ja se on väärin", totesi Britannian pääkonsuli erityishallintoalueella South China Morning Postille.

Hong Kong Pride oli järjestyksessään vasta seitsemäs.

Keskeisenä vaatimuksena oli syrjintälainsäädännön ajanmukaistaminen.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy