ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

D&G paikkailee imagoaan - julkisti perheiden moninaisuutta kuvaavan malliston

Sami Mollgren • 04.02.2016 12:10 UUTISET: YLEISET • EU

Stefano Gabbana on julkaissut kuvia suunnittelemistaan tuotteista Instagram-tilillään.
Italialainen muotitalo Dolce & Gabbana on julkistanut perheiden moninaisuutta kuvaavan malliston. Samaa sukupuolta olevien parejen kuvittamat T-paidat, käsilaukut ja kauluspaidat on suunnitellut Stefano Gabbana.

Asiasta kertoo Suomessa MTV.

Julkaistu mallisto ei kuitenkaan ole kuitenkaan herättänyt yleisön suurempaa mielenkiintoa. Tuotteiden kuvia on ollut esillä Gabbanan Instagram-tilillä. Mallisto on koettu suppeaksi. Lisäksi arvioiden mukaan D&G:n yritys kiillottaa kilpeään on auttamattoman myöhässä.

Keväällä 2015 D&G-tuotemerkin perustaneet Domenico Dolce ja Stefano Gabbana esittivät julkisuudessa kielteisiä käsityksiään samaa sukupuolta olevien parien vanhemmuutta ja keinohedelmöitystä kohtaan.

- Vastustamme homoadoptioita. Vain perinteinen perhe on perhe. Ei kemiallisia jälkeläisiä tai vuokrakohtuja: elämällä on luonnolliset polut. On olemassa asioita, joita ei voi muuttaa, sanoi kaksikko lehdelle.

Elton John, Ricky Martin ja joukko muita julkisuuden henkilöitä käynnistivät boikottikampanjan D&G-tuotemerkkiä kohtaan. Käynnistyneessä sanasodassa Gabbana kuittasi Elton Johnille pitävänsä ylimielisenä sitä, ettei suvaitse toisin ajattelevia. Lopulta D&G-parivaljakko yritti hillitä syntynyttä kohua sanomalla, ettei heidän tarkoituksena ollut tuomita muiden tekemiä valintoja, vaan käsitellä asiaa henkilökohtaisista lähtökohdista.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#dgfamily 🌏🌍🌎

Kuva, jonka stefanogabbana (@stefanogabbana) julkaisiDolce ja Gabbana myivät vuonna perustamansa yrityksen luxemburgilaiselle Gado Srl. -holding-yhtiölle vuonna 2004. Vuonna 2013 kaksikko tuomittiin yrityskauppaan liittyvästä veronkierrosta 20 kuukaudeksi vankeuteen ja maksamaan 10 miljoonaa euroa sakkoja.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy