ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

David Searching

Hank • 02.07.2003 14:43 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaus ja käsikirjoitus: Leslie L. Smith
USA, 1998

Pääosissa:
- David - Anthony Rapp
- Gwen - Camryn Manheim
- Julie - Julie Halston
- Walter Pryor - Joseph Fuqua
- Michael - David Courier


David, homo, nuori lupaava elokuvantekijä muuttaa New Yorkiin ja yrittää lehti-ilmoituksen avulla löytää asuintoveria. Näin hän tapaa Gwenin joka on juuri jättänyt miehensä. Yhdessä tämä parivaljakko kohtaa sinkkuelämän haasteet suurkaupungissa.

Kun sitten Walter, Davidin ja Gwenin asunnon entinen vuokralainen jättää tyttöystävänsä ja juo hiukkasen liikaa viskiä, käyttää hänelle jäänyttä asunnonavainta ja nukahtaa kaksikon sohvalle - ja ei aikaakaan kun Gwenillä on rakastaja.

David puolestaan ei ole ollenkaan yhtä onnekas, hän jatkaa etsintäänsä. kun David sitten tapaa Michaelin, hän tajuaa että tässä nyt vihdoinkin saattaisi olla se oikea mies, mutta hänen rakkautensa kohde on hieman liian kiinnostunut seksiklubeista.
Elämänsä rakkautta etsiessään David yrittää myös menestyä elokuvan saralla.


Katso myös nämä
 
 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy