ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

CSD Berlin -tapahtuman pride-kulkueessa suomalaisväriäkin

25.06.2013 23:53 • 1 kommentti. TAPAHTUMARAPORTIT • EU
Myös Suomen lippu liehui lauantaisessa Berliinin pride-kulkueessa. Suomea edusti ainakin toistakymmentä henkeä käsittänyt joukko.

Kaikkiaan tapahtumaan osallistui 700 000 ihmistä. Berliinin pride-tapahtuma CSD Berlin on yksi Euroopan suurimmista pride-tapahtumista ja maailmankin mittakaavassa se luetaan suurimpiin pride-tapahtumiin.

Suomen valtamedia ei juuri noteerannut Berliinin pride-tapahtumaa, vaikka tapahtuma oli selvästi poliittisempi kuin vuosiin.

Tapahtuman kuvat: Kosti Heiskanen


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Näin Pride näkyy "hassuissa vaatteissa, peruukeissa ja paljaissa pyllyissä"!

Leveä hymiö!
  SaintJudy • 26.06.2013 04:08
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy