ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Chiquita on Drag Show Artist 2011 -kilpailun voittaja

Keskiviikkona 2. marraskuuta Helsingissä Hotelli Presidentin Viihderavintola Pressassa järjestettiin Drag Show Artist -kilpailu. Mega-Paulan ja Riitta "Ritu" Suomisen juontamassa kilpailussa voiton vei Chiquita. Toiselle sijalle ylsi Elsa ja kolmannelle Sunshine Addison. Kilpailussa jaettiin myös kunniamaininta ja sen sai Mona Nugget.

Alkuillasta käytiin karsinta ja iltamyöhällä kisailtiin finaalissa. Kaikkiaan mittelöön osallistui toistakymmentä drag-taiteilijaa tai sellaiseksi halajavaa. Osa oli mukana ensimmäistä kertaa ja osalla oli jo pidempi historia drag-lavoilta. Tämänkertainen voittaja Chiquita on voittanut samaisen kilpailun jo aiemminkin. Hän on kilpaillut myös Miss Drag Queen -kilpailussa, joka on toinen suomalainen drag-kulttuurin vuotuinen merkittävä tapahtuma, jota Ravintola dtm on järjestänyt vuodesta 1998 lähtien. Drag Show Artist -kilpailu käytiin nyt viidettä kertaa.

Illan musiikillisen flashbackin tarjosi erikoisesiintyjä Aikakone.

Tuomariston kokoonpano oli arvovaltainen: ministeri ja puoluejohtaja Stefan Wallin, näyttelijä ja tv-tähti Miitta Sorvali, mr. Gay Finland 2011 Jussi Laitinen, The 69 Eyes -yhteyeen Jyrki 69, toimittaja ja kirjailija Mia Malmi sekä Sokos Hotel Presedentin hotellinjohtaja Hannele Laurila. Laulaja Arja Koriseva joutui jäämään pois sairaustapauksen vuoksi.

Kilpailun järjestäjät lupailevat kisan kotisivuille kuvasatoa kisaillalta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy