ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Checkpoint 2.0 - hiv-testausta Ravintola Herculeksessa

24.11.2014 03:39 UUTISET: TERVEYS JA TUTKIMUS • KOTIMAA
Eurooppalaista hiv-testausviikkoa vietetään 21.-28.11. Hiv-tukikeskuksen CHECKPOINT 2.0 palvelu järjestää testausviikkoon liittyen hiv-testausta Ravintola Herculeksessa (Lönnrotinkatu 4, Helsinki) lauantaina 29.11. klo 19-23.

Testaus on tarkoitettu miehille, joilla on seksiä miesten kanssa.

- Tervetuloa tapaamaan meitä Herculekseen! Testauksen lisäksi meidän kanssa voi tulla keskustelemaan hivistä, muista seksitaudeista ja miesten välisestä seksistä. Olemme paikalla klo 19-24! Alkuillasta tarjolla myös glögiä, lupaa CHECKPOINT 2.0:n työryhmä.

Käytössä on pikatesti, josta luotettavan tuloksen saa 60 sekunnissa. Testaus Herculeksessa tapahtuu sille varatussa rauhallisessa ja häiriöttömässä tilassa. Testi on anonyymi ja maksuton. Halutessaan testivastauksen voi saada myös seuraavalla viikolla.

CHECKPOINT 2.0 palvelun kohderyhmänä on kaikki miehet, joilla on seksiä miesten kanssa.

Palvelun tarkoituksena on madaltaa kynnystä ja helpottaa hiv testiin pääsyä. Palvelu järjestää testausta Hiv-tukikeskuksessa Helsingissä joka torstai klo 14-18. Tuona aikana tukikeskukseen voi tulla testauksen lisäksi kahville ja keskustelemaan työntekijöiden kanssa. Lisäksi CHECKPOINT 2.0 toimii kausiluonteisesti myös liikkuvassa yksikössä eli testausta järjestetään lähinnä kesäaikaan tila-autossa ulkotapaamispaikoilla sekä saunan ja videopaikkojen läheisyydessä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy