ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Bush hakee 30 miljardia dollaria AIDS-ohjelmaan

Leo-89 • 01.06.2007 12:00 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Presidentti Bush ehdotti keskiviikon Kongressissa valtuuttaa ylimääräiset 30 miljardia dollaria taisteluun AIDS:ia vastaan Afrikassa.

---

Presidentti ehdotti ylimääräistä 30 miljardia dollaria taisteluun AIDS:ia vastaan Afrikkaan yli viideksi vuodeksi.

Varat voisi auttaa 2,5 miljoonaa ihmistä AIDS:in lievityksessä, jotka ovat presidentin hätä-apuohjelmassa, sanoo Valkoisen talon lehdistösihteeri Tony Snow.

Maaliskuun viimeiseen päivään mennessä, ohjelma oli antanut hoitoa 1,1 miljoonalle ihmiselle 15 maassa, mukaanlukien yli miljoona ihmistä Afrikassa, Snow sanoi. Ohjelman alkuperäinen viiden vuoden toimeksianto, jolle annettiin käytettäväksi 15 miljardia dollaria, loppuu syyskuussa 2008.

Snow kertoi tarkat tavoitteet seuraavalle viidelle vuodelle - kun Bush on jättänyt virkansa - tulee hakea hoito 2,5 miljoonalle ihmiselle, yli 12 miljoonan uuden tartunnan ennaltaehkäisemiseksi, ja yli 12 miljoonan ihmisen hoitoon, huomioonottaen 5 miljoonaa orpoa ja lasta.

Valkoinen talo ilmoitti myös, että Bushin vaimo, Laura, vierailee neljässä Afrikan maassa - Sambiassa, Malissa, Mosambikissa ja Senegalissa. Matka kestää kesäkuun 25. päivästä 29. päivään.

Presidentin ilmoitus tulee ennen ensi viikon vuosittaista teollistuneiden maiden huippukokousta.

Lähde:

www.365gay.com


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Vau! Tosi hieno asia ja merkittävä. Kuka muu tekisi tuollaista kuin USA:n presidentti? Sitä voi jo kutsua kristilliseksi.
  Enter • 01.06.2007 18:09
Joo täytyy kyllä sanoa että Bush sai nyt pisteitä meikäläiseltä. Olen positiivisesti yllättynyt tästä jutusta.
Todella hienoa että Bush lähtee ajamaan asiaa toisten maiden kansojen hyvinvoinnin puolesta.
  Leo-89 • 01.06.2007 18:24
Uutinen sinällään on hyvä ja kohdemaille tärkeä.

Mielestäni politiikassa ei ole hyväntekeväisyyttä vaan tarkoituksenmukaisuutta. Kannattaa muistaa, että Bushin kausi presidenttinä lähenee loppuaan. Hänen ja puolueensa kannatus on pohjalukemissa mm. Irakin sodan vuoksi. Kyynisesti totean, että tässä on menossa suosion kohotus kotimaassa (USA). Ja kansa maksaa tietenkin senkin.
  JuhaniV • 01.06.2007 20:14
JuhaniV on oikeassa. Itsekkin ajattelin, että kyseessä on pisteiden kalastelu kotimaassa, joka on vain Bushin nykytilanteen korjailua parempaan suuntaan.

Katsotaan mitä tapahtuu...
  Leo-89 • 01.06.2007 21:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy