ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Broadway Backwards 2015 hyväntekeväisyystapahtumassa repäisevä miestanssijoiden versio Cell Block Tangosta

Camille • 26.03.2015 00:40 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Osana New Yorkissa järjestettyä hyväntekeväisyystapahtumaa Broadway Backwards 2015 nähtiin maaliskuun alussa Broadway-ohjaaja Robert Bartleyn ohjaama versio tunnetun Chicago-musikaalin kappaleesta Cell Block Tango. Erikoista tässä versiossa on, että alkuperäisen naiskokoonpanolla esitetyn version sijaan esitys oli muutettu komeiden miestanssijoiden revyyksi.

Tanssijat Joshua Buscher-West, Marty Lawson, Alfie Parker Jr., Waldemar Quinones-Villanueva, Alex Ringler ja Ryan Steele todella antavat mahtavan (ja melko homoisan) vastineen alkuperäiselle versiolle.

Broadway Backwards on vuosittain järjestettävä juhla, jossa homot ja lesbot saavat kokea heille tuttuja tarinoita musikaaliteatterin esitysten kautta tunnettujen Broadway-esiintyjien esittämänä.

9. maaliskuuta järjestetyssä loppuunmyydyssä hyväntekeväisyystapahtumassa kerättiin yhteensä ennätyssumma 466 717 dollaria Broadway Cares/Equity Fights AIDS järjestölle ja New Yorkin The Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community Centerille.

Katso koko esitys:


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy