ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Britannian ehdokkaasta Mr Leather Europe 2012


Mr Leather Europe 2012 -tittelin voittanut Kilker kuvassa keskellä. Kuva: MSC Finland
Britannian ehdokas valittiin Mister Leather Europeksi Hampurissa järjestetyssä Mr Leather Europe 2012 -kilpailussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Asiasta kerrottiin MSC Finlandin verkkosivuilla.

26-vuotias stuerttina työskentelevä voittaja Kilker on syntyjään espanjalainen, mutta tämä muutti Englantiin neljä vuotta sitten. Lähi-idässä vietetyn vuoden jälkeen hän asettui Lontooseen. Tammikuussa hän voitti Mr Leather UK 2012 -tittelin.

Voittaan ratkaisivat 17-henkisen juryn antamat pisteet ja yleisöäänet. Kilpailijoita oli kaikkiaan kymmenen eri puolilta Eurooppaa. Yleisöä oli paikalla yli 300.

Suomea edustanut Turkulainen Ville ei päässyt palkintosijoille. MCS:ltä saadun tiedon mukaan kilpailushowssaan hän kuoriutui venäläisten sota-aikaisesta lumiasusta modernimpaan asuun, ja musiikkina oli Finlandia.

ECMC-kerhojen vuosikokous

Mr. Leather Europe 2012 -kilpailu pidettiin 19. - 21. lokakuuta Hampurissa järjestetyn nahka- ja fetissikerhojen eurooppalaisen vuosikokouksen yhteydessä. Yli 40 vuoden ikään ehtineeseen ECMC:iin (European Confederation of Motor Cycling Clubs) kuuluu 41 eurooppalaista paikallista kerhoa, ja nämä voivat lähettää virallisiksi edustajikseen kokoukseen neljä edustajaa. Suomea Hampurissa edusti täysi neljän hengen joukkue. Kokouksessa käsiteltiin mm. MSC Finlandin esitystä pukukoodien selkeyttämisestä. Tänä vuonna kerhoon pyrki jäseneksi neljä uutta paikallista kerhoa.

Virallisen kokousen ohella on paljon muutakin ohjelmaa, kuten alan kirpputori, bileitä ja vapaamuotoista yhdessäoloa. Kokouksen jälkeisen gaalaillallisen osana oli juuri Mr Leather Europe 2012 -kilpailu. ECMC:n kanssa samaan aikaan Hampurissa on ollut käynnissä homo- ja lesboelokuvafestivaali.

MSC Finland - Tom's Club

MSC Finland - Tom's Club on suomalainen fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää kerran kuukaudessa dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. MSC on osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy