ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Brideshead Revisited (TV-sarja)

Hank • 03.07.2003 14:43 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaus: Michael Lindsay-Hogg, Charles Sturridge
Käsikirjoitus: John Mortimer, pohjautuu Evelyn Waugh'n romaaniin
Englanti, 1981

Pääosissa:
- Charles Ryder - Jeremy Irons
- Sebastian Flyte - Anthony Andrews
- Cordelia Flyte - Phoebe Nicholls
- Julia Flyte - Diana Quick
- Celia Ryder - Jane Asher
- Brideshead 'Bridey' Flyte - Simon Jones


Brideshead Revisited (Mennyt maailma) on koskettava ja traaginen tarina Charles Ryderin myrskyisästä matkasta aristokraattisen Marchmainin perheen mukana, se on tarina hänen rakkaudestaan lähintä ystäväänsä Sebastian Flyteä, tämän siskoa Julia Flyteä ja koko elämäntapaa kohtaan.

Charles ja Sebastian tapaavat Oxfordin yliopistossa, tämää on syvän ja uskollisen ystävyyden alku, mutta kaikesta huolimatta Sebastian pian muuttuu alkoholistiksi ja etääntyy kaikista ihmisistä jotka ovat hänelle tärkeitä ja rakkaita.

Charles pakenee Pariisiin hankkiakseen elantonsa taitelijana, lopulta hän menee naimisiin ja tämä avioliitto on hyvin onneton. Tapaaminen Sebastianin sisaren Julian kanssa palauttaa Charlesin uskon rakkauteen kun nämä kaksi ajautuvat intohimoiseen rakkaussuhteeseen. Heidän suhdettaan koettelee vain kovin Julian isän Lordi Marchmainin kuolema.

Nyt saatavana DVD-boxina.


Katso myös nämä
 
 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy