ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Bolshoi-johtaja kiisti Savonlinnassa homouden olleen Nurejev-tuotannon siirtosyy

jnsto • 25.07.2017 18:29 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT

Tugan Sokhiev. Kuva: Savonlinnan oopperajuhlat.
Venäläisen Bolshoi-teatterin johto sanoo Nurejev-baletin siirron johtuneen taiteellisista syistä. Musiikillinen johtaja Tugan Sokhiev selitti Yleisradion haastattelussa Savonlinnassa 25.7., että Nurejev-tuotannon koreografia "ei ollut aivan valmis". Yleisradion toimittaja Jussi Mankkinen viittasi haastattelun taustoituksessa homouden olevan vaikea aihe Venäjällä ja joidenkin lähteiden mukaan tämä oli siirtämisen syy.
"Kun Bolshoi on niin kuuluisia, meidän täytyy pitää yllä standardia ja tiettyä tasoa", Sokhiev totesi.

Moskovan Bolshoi-teatteri toi Savonlinnan vuoden 2017 oopperajuhlille Tšaikovskin teoksia, oopperan Jolanta ja Jevgeni Oneginin konserttiversiona.

Rudolf Nurejev (1938-1993) oli neuvostoliittolainen balettitanssija ja koreografi. Hän loikkasi vuonna 1961 Ranskaan Kirovin baletin ollessa palaamassa vierailulta. Hän esiintyi entisessä kotimaassaan vasta 1989 poliittisen ilmaston muututtua. Nurejev kuoli 1993 HIV-infektion seurauksiin.

Mihail Gorbatšovin kutsusta. Nurejev jatkoi tanssijanuraansa lännessä muun muassa Pariisissa ja Yhdysvalloissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Muutokset olivat tietysti ymmärrettäviä, koska eihän kukaan halua, että Putler pahoittaa mielensä.
Hän voisi ärtyneenä tehdä vaikka mitä.

Mutta toisaalta.. Hän tekee kuitenkin vaikka mitä joten häntä voisi aivan hyvin ärsyttääkin. Ärtyneenä saattaa paljastaa todellisen luontonsa ja aikeensa.

Nyt hän voi rauhassa teroitella aseitaan hänelle tarjotun poliittisen korrektiuden pehmoisen lämpimän viltin alla.
  Francesca (ei rekisteröitynyt) • 26.07.2017 21:14
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy