ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Biseksuaalisuudesta tekeillä tietokirja - tekijät etsivät haastateltavia ja tekstejä

Sami Mollgren • 29.09.2017 21:02 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Biseksuaalisuudesta on tekeillä tietokirja työnimellä "Rakastan ihmistä – biseksuaalisuus suomalaisten rakkaudessa".

Tekijöiden mukaan vaiettu, mutta niin yleinen biseksuaalisuus tarvitsee elämänmakuisen kirjan ihmisten omalla äänellä, ja tarpeeseen vastaamassa on työn alla tositarinoihin perustuva kirja rakkaudesta yli sukupuolirajojen ja ihmisten oletusten.

Parhaillaan tekijät etsivät haastateltavia ja tekstejä

Kirjaprojektin Facebook-sivulla tekijät kertovat kaipaavansa ihmisten tarinoita. Itse kirjassa kaikki materiaali luvataan käsitellä anonyymisti.

Yhteyden tekijöihin Rakastan ihmistä -kirjaprojektin Facebook-sivujen kautta.

Kirja tulossa keväällä 2018

Haastattelujen ja tekstien pohjalta kirjan koostavat toimittaja Janne Ahjopalo ja sukupuolentutkimuksen maisteri Olga Palo.

Alkukeväästä 2018 julkaistavaksi suunnitellun haastatteluihin pohjaavan tietokirjan toteuttamisprojektia on tukenut tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"ETSIMME HAASTATELTAVIA JA TEKSTEJÄ UUTUUSKIRJAAN!
Onko rakkaudessa tärkeintä oikea ihminen, eikä niinkään sukupuoli? Oletko mies, jota ajatellaan ikuisesti homona, joka feikkaa heterosuhdettaan? Nainen, pidettiinkö suhdettasi naiseen vain ohimenevänä vaiheena? Yllätyitkö exäsi uuden kumppanin sukupuolesta? Pidetäänkö sinua epäluotettavana seksihurjastelijana? Käänsikö lesbo-, homo- tai queer-yhteisö sinulle selkänsä? Voiko suuri rakkaus tuntua väärältä? Kyllästyttääkö sinua koko biseksuaalisuuden määritelmä?
Tarinoita on niin monia kuin kertojiakin.
Rakastan ihmistä – biseksuaalisuus suomalaisten rakkaudessa (työnimi) on tositarinoihin perustuva kirja rakkaudesta yli sukupuolirajojen ja ihmisten oletusten. Vaiettu, mutta niin yleinen biseksuaalisuus tarvitsee elämänmakuisen kirjan ihmisten omalla äänellä."


Hienoa ettei tietokirjaan haastateltaven haku ole yhtään asenteellisesti johdatteleva ;)
  human • 29.09.2017 22:23
Tämä "asenteellinen kysymyksenasettelu" on kuin poimittu sinun Ranneliikkeen kommentoinnistasi, hyvä Human. Oletko sinä vielä sitä mieltä, että biseksuaalille paras puoliso olisi "bi-drag-trans" hybridi?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 19.10.2017 15:01
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy