ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Biseksuaalinen showpainija kertoi avoimesti kaapistatulostaan, biseksuaalisuutta ei uskottu

vaeltaja2006 • 05.09.2017 18:49 UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT

Kuva youtube-videosta
Amerikkalainen Anthony Bowens tuli kaapista biseksuaalina viime maaliskuussa. Hän alkoi heti saada kannustusta ja ylistystä internetin nimettömiltä ja kasvottomilta ihmisiltä, mutta ei urheilutovereiltaan tai perheenjäseniltään. Äskettäin hän kertoi radiohaastattelussa kuluneesta puolesta vuodesta.

Anthonyn biseksuaalisuus nousi heti puheenaiheeksi. Onko se oikeaa biseksuaalisuutta vai onko hän sittenkin homo? Anthony ei ollut osannut odottaa kommentteja, joissa hänen biseksuaalisuuttaan epäillään. Oma sana ei tunnu riittävän. Hän sanoo, että vaikka bi-mies tapailee kaveriaan ja viettää tämän kanssa elämäänsä, ei se muuta tunnesuhteita tyttöihin. Kun ensimmäiset lehtijutut hänen kaapista tulostaan ilmestyivät, hän pelkäsi, että reaktiot hlbt-ihmiseen ovat kielteisiä, mutta kommentit koskivatkin lähes ainoastaan sitä, onko hän todella bi vai sittenkin homo.

Hänen läheinen ystävänsä Michael on ollut tukena. He ovat tunteneet toisensa noin vuoden. Youtube-videosta käy ilmi, että Anthony ja Michael ovat enemmänkin kuin kavereita. Jos tämä video ei naurata, youtubessa on niitä lisää.
Anthony Bowens oli otsikoissa jo puoli vuotta sitten ja nyt jälleen homolehdet kirjoittavat tästä showpainijasta. Ranneliikkeen uutinen keväällä 2017

ranneliike.net


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy