ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Bermudan viranomaiset haluavat hyväksyä syrjinnän vastaisen lain

Lassijuhani • 17.07.2012 12:46 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Englannin alaisen Bermudan hallitus valmistelee syrjinnän vastaisen lain säätämistä. Laki kattaa myös seksuaaliseen suuntautumiseen perustuvan syrjinnän kieltämisen.
Bermudan nuoriso-, perhe- ja urheiluministeri Glenn Blekeni kertoi viime perjantaina, ettei nykyinen hallitus tue epäoikeudenmukaisuutta eikä syrjintää rodun, sukupuolen, uskonnon, alkuperän, iän tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Blekeni ei kuitenkaan halunnut suojella vain homoja vaan myös heteroja syrjinnältä. Ministeri kertoi myös, ettei hallitus aio sallia homoavioliittoja, koska saarilla on suuri uskovaisten yhteisö, joka ei hyväksy näitä liittoja.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy