ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Berliinissä sabotaaseja rautateillä

vaeltaja2006 • 15.10.2011 20:50 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Alkuviikosta Berliinin rautatieliikenne oli pahasti sekaisin. Oli polttoiskuja ja löytyi aikasytyttimillä varustettuja palopommeja. Polttopulloja löytyi mm. päärautatieaseman viereltä. Lähi- ja kaukoliikenne oli vaikeuksissa. Osa lähijunista korvattiin bussiyhteyksillä. Ihmishenkiä ei ilmeisesti ole vaarannettu, vaan tuhotyöt kohdistuvat rautateiden omaisuuteen ja järjestelmiin. Tänään Spiegel-lehti kertoi, että yhteydet toimivat jälleen normaalisti.

Maanantaina äärivasemmistolaiselta indymedia-nettisivustolta löytyi Hekla-nimisen ryhmän tunnustus, jota on pidetty aitona. Sivustolla syytetään Saksaa siitä, että se osallistuu Afganistanin sotaan ilman, että kansa on saanut päättää asiasta. Berliini on "sotapääkaupunki". Samalla halutaan, että USAssa Bradley Manning on vapautettava. Manning oli ilmeisesti wikileaks-paljastusten tekijä. Hän istuu parhaillaan vankilassa.

Berliinissä on ollut suurena ongelmana myös autojen tuhopoltot. Joka yö palaa monta arvoautoa. Lauantain vastaisena yönä poltettiin 10 autoa. Ainakin lehtijutuissa tekijöiksi epäillään äärivasemmistolaisia.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy