ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Berliinin homomuistomerkki: onko toinen suutelevista nuorista miehistä tanskalainen nationalisti

vaeltaja2006 • 10.01.2017 17:20 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Berliinin homomuistomerkissä pyörii jatkuvasti video, jossa kaksi miestä suutelee ja hyväilee toisiaan. Tanskalaisturisti tunnisti toisen miehistä: hän on nationalisti, joka monesti on ilmaissut rasistisia ja seksistisiä iskulauseita. Hlbtiq-kaupunkilehti Siegessäule kertoi asiasta tänään.

Tanskalaisturistin mukaan kyse on tunnetusta rasistista, homo-designerista Jim Lyngvildistä . Hän on toiminut oikeistopopulistisessa ja homovihamielisessä Dansk Folkepartissa.

Muistomerkin on suunnitellut tanskalais-norjalainen taiteilijapari Michael Elmgreen - Ingar Dragset. Muistomerkki pystytettiin vuonna 2008 ja se sijaitsee holokaustin uhrien muistomerkin vieressä kadun toisella puolella, lähellä Brandenburgin porttia. Muistomerkin lasi-ikkunasta voi katsoa päättymätöntä videota, jossa kaksi miestä suutelee ja hyväilee toisiaan. Parin vuoden ajan 2012-2014 videossa oli lesbopari.

Nyt rasistiksi väitetty Lyngvild oli muistomerkin perustamisaikaan merkitty näyttelijäksi eikä hän siihen aikaan herättänyt huomiota rasistisilla kommenteillaan. Muistomerkin suunnittelijat eivät halunneet videoon saksalaisia malleja, jotta heitä ei tunnistettaisi. Nyt tehty paljastus oli järkytys muistomerkin suunnittelijoille.


Jim Lyngvildin facebook-sivulle on jo viety saksalaisten homolehtien uutiset homomuistomerkistä ja tanskalaisturistista, mutta ainakaan tiistai-iltapäivänä facebook-sivulta ei löytynyt Lyngvildin kommenttia.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Sitttenhän tuo video olisi hyvää irvailua ei-homolle populisti-nationalisti-homofoobikolle, että juuri hänenlaisensa olisi holokausti-muistomerkissä suutelemassa miehen kanssa.

Olihan siellä äärikristillisen natsiliikkeen johdossa niitä aviovaimorakkaita miehiä, jotka puuhasivat sitten muutakin ...

Lienee tuo Jim Lyngvild tanskalainen vastine Sebastian bi-Tynkkyselle sitten.

Kommenttia muokattu: 15.01.2017 klo 13:34
  human • 15.01.2017 13:31
"Sitttenhän tuo video olisi hyvää irvailua ei-homolle populisti-nationalisti-homofoobikolle, että juuri hänenlaisensa olisi holokausti-muistomerkissä suutelemassa miehen kanssa."

Jos tuo uutinen on oikea, muistomerkki on osuva kuvaus joidenkin homojen mieltymyksestä rasistiseen skinhead/fasistiseen kuvastoon.
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 16.01.2017 01:32
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy