ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Berliinin homomuistomerkillä taas tihutyö

vaeltaja2006 • 16.12.2008 19:14 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Tiistaiaamuna havaittiin, että homomuistomerkki Berliinin Tiergartenin laidalla lähellä Brandenburgin porttia on taas joutunut hyökkäyksen kohteeksi. Lasi on rikottu suurella kivellä. Turvallisuuspoliisi on aloittanut tutkimukset, koska on luutavaa, että kyseessä on poliittinen teko.

Lasi-ikkunasta näkyy video, jossa kaksi miestä suutelee.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
vaeltaja2006 kirjoitti: "Lasi on rikottu suurella kivellä.

Lasi-ikkunasta näkyy video, jossa kaksi miestä suutelee."

Joku on ilmeisesti halunnut suudella rajusti kolmantena. Tuo on jo ehkä kansanryhmän kiihottamista.
  Pora-liike • 16.12.2008 23:19
Rudolf Bradza on mahdollisesti viimeinen elossa oleva keskitysleiriin joutunut homomies. Hän on järkyttynyt uutisesta, että taas homomuistomerkkiä on tuhottu. Rudolf Brazda vangittiin natsi-Saksassa kaksi kertaa homoseksuaalisuuden takia. Kun hän oli kärsinyt toisen vankeusrangaistuksensa vuonna 1942, hänet toimitettiin Buchenwaldin keskitysleiriin. Siellä hän joutui kantamaan takissaan vaaleanpunaista kolmiota.

Homojärjestö LSVD on kutsunut ihmisiä mielenosoitukseen homomuistomerkille huomenna klo 13.30 Suomen aikaa. Mm. pormestari Wowereit on ilmoittanut tulevansa paikalle.

Kuva
www.pride1radio.com
  vaeltaja2006 • 18.12.2008 17:39
Berliinin pormestari Klaus Wowereit osallistui tänään tilaisuuteen, jossa osoitettiin mieltä homomuistomerkin turmelemisen vuoksi. Liittopresidentti Horst Köhler esitti paheksumisensa hyökkäyksen takia. Köhler lähetti viestin homojärjestö LSVD:lle. Vïestissä hän sanoi, että on tärkeää käydä vastarintaan, kun tehdään tällaisia alentavia tekoja. Aikataulusyistä hän ei voinut itse saapua paikalle. Läsnä oli n. 50 henkeä, mm. liittopäivien varapuheenjohtaja Petra Pau (vas). Wowereit piti puheen ja hän tuomitsi tihutyön. Paikalla oli myös romanijärjestöjen edustaja Petra Rosenberg. Myös kolme kansanedustajaa puhui tilaisuudessa.

Sitä uutisessa ei kerrota, oliko kutsuttu edustajaa islamilaisjärjestöistä.

(queer)
  vaeltaja2006 • 19.12.2008 18:29
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy