ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Berliini: Homomies lastentarhan työntekijänä ”piilevä” vaara

vaeltaja2006 • 28.03.2017 10:51 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Homomies palkattiin Berliinin Reinickendorfin kaupuginosassa työntekijäksi lastentarhaan. Lastentarhassa on pääasiassa muslimiperheiden lapsia. Syntyi protestiaalto. Vanhemmat eivät halua homon olevan tekemisissä heidän lapsensa kanssa.

Tagesspiegel-lehti kuvaili eilen, miten kiistan kohteeksi joutunut 36-vuotias homomies Christian Berger (nimi muutettu) huolehtii lapsista mm. hiekkalaatikolla ja liukuradalla. Hän kertoo, että lapset ovat ottaneet hänet hyvin vastaan ja melkein kiistelevät siitä, kuka saa pitää häntä kädestä, kun ollaan liikkeellä.

Kaikenlainen fyysinen kosketus on osoittautunut nyt kiistan aiheeksi. Lasten vanhemmat nousivat barrikaadeille ja olivat aloittamassa nimien keruuta. He ovat taustaltaan muslimeja ja näkevät uudessa lastentarhan kaitsijassa vaaran lapsilleen.

Christian Berger kertoi työpaikkahaastattelussa olevansa homo. Lastentarhan johtaja kertoi uudesta työntekijästä vanhempien illassa. Pelkästään miehen tuleminen osaksi työryhmää aiheutti muslimivanhemmissa vastarintaa. Mies ei saa kosketella heidän lapsiaan. Sitten johtaja kertoi vielä, että mies on homo. Vaikeudet melkein räjähtivät käsiin. Vanhemmat ovat lähtöisin arabimaista, Venäjältä, Turkista ja Romaniasta. Berger sanoo, että monille vanhemmille homo on automaattisesti lasten hyväksikäyttäjä.

Jyrkimmin suhtautneet vanhemmat ovat jo vetäneet lapsensa pois lastentarhasta. Nyt painostetaan myös lastentarhan johtajaa. Hän oli palkannut Bergerin, koska tämä oli tehnyt hyvän vaikutelman eikä kenenkään homoseksuaalisuus kiiinnosta Saksassa työnhaussa. Syrjintä olisi lainvastaista.

Berger tietää, että nyt liikutaan hyvin kapealla pinnalla.Hän näki jo edellisessä työpaikassaan, miten jotkut vanhemmat heijastivat omaa ahdistustaan häneen. Yhdellä vanhemmista oli omassa lapsuudessaan väärinkäyttöä ja hän pelkäsi oman lapsensa puolesta. Kuitenkin lastentarhassa normaaliin elämään kuuluu kylpeminen, vessassa käynti ja lasten koskettaminen.

Venäläisiä näkemyksiä edustava saksankielinen Sputniknews epäilee, että kyseessä on lastentarhan johdon provokaatio muslimivanhempia vastaan.”Kivikautiset asenteet” tuttuja myös länsimaissa 1900-luvun lopulla

Muslimiperheiden asenteita voi kauhistella ”kivikautisina”. Kuitenkin on hyvä muistaa, että lähes kaikkialla Euroopassa vielä 1980-luvulla suhtauduttiin hyvin epäillen mm. homo-opettajiin. Saksassa homopykälät poistettiin laista vasta 1994 ja Suomessa kehotuskielto poistui 1998. Venäjällä homoseksuaalisuus on suuri tabu, josta puhuminen on lähes kokonaan estetty. Afganistanissa, Marokossa, Egyptissä, Syyriassa tai Bangladesissa homoseksuaalisuudesta seuraa vankeusrangaistus ja Iranissa, Jemenissä tai Sudanissa kuolemanrangaistus.

www.tagesspiegel.de

Mutta omankin maan kanta-asukkaat voivat olla tiukkalinjaisia. Läntisessä Saksassa (mm. Stuttgartissa) on vuosia käyty kiistaa siitä, että kouluihin ei saa tuoda seksuaaliopetusta. Transihmisten erilaisuutta ei haluta hyväksyä. Suomessakin keskustelu tytöistä ja pojista on päätynyt yhden puolueen kuntavaaliohjelmaan saakka: kouluihin ei haluta yhteisvessoja vaan tyttöjen ja poikien vessat erikseen. Ja sukupuolia on kaksi. Meilläkin on omat ennakkoluulopesäkkeet.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Uskonto on vaarallista lapsille, kuten tästäkin artikkelista näkee.

Jos ette sitä usko, niin eikö kanntaisin muuttaa mukaviin muslimimaihin?
  mekka&moskova (ei rekisteröitynyt) • 28.03.2017 18:02
Aikuisten riipivät satukirjat ja niiden ympärillä mielivaltaisesti rehottavat kultit, eli uskomukset ovat vaarallisia etenkin aikuisille ja aikuisten kautta lapsillekin.

Nuo hlbt-ihmisiin kohdistuvat syrjinnät ja paineet, olla siellä bi-kaapissa, trans-kaapissa tms. ovat toki tuttuja Suomessakin, kristillislahkolaisseuduillakin, jopa yhä nykyäänkin.

Jutussa on muutama hölmöys. Ensinnäkin miksiköhän lastentarhan työntekijän nimi muutettu "christian Berger":ksi? Eli jutussa on nykyään varsin yleistä propagandaa tehdä vain muslimeista ongelmia ja kaunistella kristittyjä.

Sillä, kuten jutun alussa todetaan, lastentarhassa on "pääasiassa muuslimiperheiden lapsia", mutta miksi jutussa ei mainita suoraan että siellä on myös kristinuskovaisten lapsia? Kun kerran jutussa myöhemmin kerrotaan että "Vanhemmat ovat lähtöisin arabimaista, Venäjältä, Turkista ja Romaniasta." Eli Venäjä ja Romania edustanevat homofobisia kristittyjä.

Etenkin kun koraanin ja ut:n hlbt-fobiat ovat peräisin paljolti juutalsiten toorasta, vt:stä, joihin koraanissa ja ut:ssä viitataan. pew:n mukaanhan israelilaisista 60% hyväksyy/sallii homot ja 40% ei hyväksy/ei sallisi.

umpi-kristillistyneellä Venäjällähän hlbt-ihmiset hyväksyy kyselytutkimusten mukaan vain 7%, kun jopa muslimimaissa hyväksyy ainakin 20%.

Avoimesti hlbt-ihmisiä onkin joutunut pakenemaan Venäjältä, ihan samoin kuin homo mullah joutui pakenemaan Iranista Turkkiin www.youtube.com

Suomessa onkin metkaa kuntavaaliohjelmassa se, että tyttö / poika -sukupuolilokerointia on rummuttanut erityisesti kyseisen puolueen julki-biseksuaali kuntavaaliehdokas, joka umpi-kristittynä myös kihisee islamista, vaikka kumpikin noista beduiiniuskomuksista on Lähi-idästä, eikä Suomesta.

Itse olen kuullut esim. Irakin pakolaisilta että siellä kristityt ovat ihan yhtä vihamielisiä hlbt-ihmisiä kohtaan, kuin ääri-muslimitkin. Olen myös saanut huomata että kun Irakista tulleelle kristitylle kertoo ettei uskottele satuihin, eli ei uskottele jumaliin, niin tulee kummastelua etteikö muka usko ja kun vakuuttaa ettei todellakaan uskottele, niin yhteydenpito heidän taholtaan loppuu siihen.
Vastaavasti Irakista tulleista muslimeista en ole kohdannut vielä yhtäkään noin uskovaista tiukkapipoa.

Eli on tullut kuva että umpi-kristityt ovat ainakin yhtä umpi&kiihkouskovaisia, kuin umpi-muslimitkin.

Siitähän taisi kertoa sekin, että muslimimaa Turkki poisti homotuomiolait 1850-luvulla, kun evankelis-luterilaisilla junnasi ihan 1971 asti vihoittelu Suomessakin.

kristityt piinaavat ihmisiä maailmalla yhä edelleenkin moninpaikoin. Tässä esimerkki, miten tv-ohjelmassa, Talent-ohjelmassa umpi-kristityt tuomarit piinaavat ja tuomitsevat uskomuksista vapaata laulaja-tyttöä www.youtube.com

ristiriitaisuudet ja jihadismit ovat kaikkein vähiten sitä, mitä maailmamme tarvitsee.

Suomessa kiperän ongelman muodostaa se, ettei täällä ole vieläkään saatu aikaiseksi erottaa uskomuksia todellisen yhteiskunnan laeista, kuten mm. Ranskassa ja Turkissa on tehty, vaan täällä uskomuksille annetaan vieläkin valtaa päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja jopa Eduskunnassa.

Kommenttia muokattu: 29.03.2017 klo 09:32
  human • 28.03.2017 23:41
Vastaavanlaisia kulttuurien kohtaamisia on jo varmasti paljon Suomessakin vaikka niistä harva haluaa puhua. Tuttuni, joka on yläkoulun opettaja sai erään maahanmuuttajataustaisen oppilaan muslimivanhemmalta kuulla, että opettajalla ei miehestään eronneena yksinhuoltajanaisena ole minkäänlaista oikeutta huomauttaa heidän lapsensa häiriökäyttäytymisestä oppitunneilla. Koulun rehtori taas ei pitänyt tarpeellisena puolustaa alaistaan asiassa koska koko koulu olisi voinut saada "ikävän maineen". Nuorten homojen ja lesbojen on vakavasti harkittava kannattaako opettajaksi ryhtyä koska lähitulevaisuudessa asenneilmapiiri voi kouluissa olla aivan toisenlainen yhä useamman oppilaan vanhempien taustasta johtuen. En oikein jaksa kuntien tai valtion kykyyn tehdä mitään tällaisissa asioissa.
  pessimisti (ei rekisteröitynyt) • 29.03.2017 04:25
Oletko human/käpälikkö/ihmiseläinkunta käynyt lääkärissä tuosta uskonto-pakkomielteestäsi ja siitä ettet huomaa toistavasi samoja asioita päivästä toiseen joka kirjoituksessa? Paitsi että olet ranneliikkeen naurun kohde, olet sitä myös Hesarissa. Katsokaa tästä miten human/ihmiseläinkunta joka päivä paasaa uskonnoista siellä: www.hs.fi
  Zephyr • 29.03.2017 13:29
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy