ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

BB-Sauli ei perusta avioliittoasioista

Sami Mollgren • 03.03.2013 20:30 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Perjantaina MTV3:llä Vappu Pimiän ja Jenni Pääskysaaren juontamassa Korkojen Kera -ohjelmassa vieraillut Sauli Koskinen kertoi, ettei ole juurikaan paneutunut Suomessa keskustelun alla olevaan tasa-arvoiseen avioliittoon.

Koskinen on Suomessa noin kuukauden verran. Myös hänen miesystävänsä Adam Lambert nähdään Suomessa, sillä tämä konsertoi Helsingissä Hartwall Areenalla 22. maaliskuuta.

Korkojen Kera -ohjelmassa puhuttiin myös lyhyesti eduskunnan lakivaliokunnan hylkäämästä avioliitto-lakialoitteesta ja yleisemminkin tasa-arvoisesta avioliitosta. Koskinen ei ollut kuitenkaan suuresti kiinnostunut avioliittoasiasta. Hän ei nähnyt myöskään tarvetta virallistaa omaa parisuhdettaan.

Los Angelesissa asuva Koskinen Koskinen kertoi ohjelmassa, että muuttaminen uuteen kulttuuriin miehensä perässä oli aluksi totuttelua, mutta sittemmin asiat ovat alkaneet järjestyä ja tuttavapiiriä syntyä. Koskinen on myös ollut mallikuvauksissa, ja hän kertoo pitäneensä siitä.

Koskinen kertoo pitävänsä muutamaa blogia, ja hän aloittaa pian myös FOX-kanavalle tulevan oman TV-sarjansa kuvaukset, joka hänen omien sanojensa mukaan on lämminhenkinen. Haastatteluohjelmassa nähdään Los Angelesissa eläviä suomalaisia.

Sauli Koskinen tuli tunnetuksi Suomessa hänen voitettuaan vuonna 2007 Suomen Big Brotherin. Kansainvälistä tunnettuutta hän on saanut sen jälkeen, kun julkisuudessa on ollut esillä hänen joitakin vuosia sitten alkanut parisuhteensa American Idol -kilpailusta tunnetuksi tulleeseen laulaja-lauluntekijä Adam Lambertiin. Adam Lambert on ensimmäinen Billboard 200-listan kärkipaikan saavuttanut avoimesti homo artisti.

Koskinen kertoi auttavansa miesystäväänsä kappaleiden valinnassa, ja olevansa myös suorasukainen kertomaan sen, mikä hänen mielestään toimii ja mikä ei - vaikka kertookin kommentoivansa asioita maallikkona, eikä varsinaisesti ymmärrä musiikista mitään.

Pelkästään MTV3:n nettisivuilla nähtävissä olevassa lisävideossa Koskinen esitteli vaateparttaan ja keskeneräistä tatuointiaan.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mielestäni aika tökeröä ohjelman juontajalta ruveta nyt suorassa lähetyksessä utelemaan kenenkään avioliittoaikeita. Se on niin henkilökohtainen asia, että en ymmärrä miksi asian pitäisi muille kuulua. Ja kun ottaa huomioon että Koskinen asuu amerikkalaisen miehensä kanssa Kaliforniassa, jossa homoliitot ei myöskään ole sallittu ja nekin "avioliitot" mitkä USA:ssa ylipäänsä on laillisia ei tuo pareile tasavertaisia oikeuksia heteroparien kanssa, niin en sinänsä ihmettele, jos henkilökohtaisella tasolla avioliitto ei tunnu kovin ajankohtaiselta. Yleisellä tasolla toki toivon, että Koskinen on tietoinen mitä Suomessakin tapetilla ollut sukupuolineutraali avioliitto tarkoittaisi homojen oikeuksille, mutta hänen kantansa siihen jäi haastattelussa ehkä hiukan hämäräksi.
  abc (ei rekisteröitynyt) • 04.03.2013 13:08
Joo ja yhtä typerää on, että sivuston toimitus alkaa täällä märehtimään asialla. Homoseksuaalisuus ei ole mikään ammatti tai virka, jonka mukaista sarkaa pitäisi hoitaa kahdeksasta neljään ja virka-ajan jälkeenkin, vaikka olisi kuinka julkisesti homo.
  seurakuntapastori (ei rekisteröitynyt) • 04.03.2013 20:26
Antakaa nyt herran jumala näitten kahden jo olla! Menevät naimisiin jos tahtovat. Jos eivät niin sitten ei. Se ei varmaankaan ole kenenkään muun huolenaihe. Voi apua.
  murr (ei rekisteröitynyt) • 05.03.2013 11:00
Julkkikset tuovat tai ovat tuomatta yksityiselämäänsä julkisuuteen aivan vapaasta tahdostaan. Kenenkään ei ole halutessaan mahdotonta kieltäytyä järjestelmällisesti kommentoimasta yksityiselämäänsä ja parisuhdettaan koskevia asioita. Jos näin ei toimi, niitä kysymyksiä sitten tulee jatkossakin. Valitettavan totta näyttää useimmiten myös olevan, että viis siitä mitä puhutaan, pääasia että puhutaan.

Julkkikset hyötyvät esilläolosta ja toimittajien työnä on kertoa massoja kiinnostavista asioista. Kummallakin on tuote myytävänä ja ne ostavat joita tuote kiinnostaa.
  Public eye • 05.03.2013 12:59
^Mulle on kyllä tullut sellainen käsitys, että Sauli ei ole juurikaan parisuhdettaan tai yksityiselämäänsä kommentoinut, mutta sen sijaan muusta elämästään, tyylistään, juhlistaan jne on kyllä blogissaan ahkerasti kirjoitellut. Enemmänkin tuntuu, että se on se suhteen toinen osapuoli ollut otsikoissa erinäisistä lausunnoistaan ja haastatteluistaan, joissa on parisuhdettaan enemmänkin ruotinut.

Mutta se on totta, että toimittajat kysyvät siitä mikä massoja kiinnostaa, mutta siltikin minun mielestä avioliitto, josta Lambert on useaan kertaan jo kommentoinut ettei aio avioon, ylitti jonkinlaisen rajan. Vähän kuin kysyisi joltain toiselta vieraalta, että noh, oletkos lapsia ajatellut hankkia. Miksi tuonkaltaisia kysymyksiä pitää keneltäkään, edes julkkikselta, kysellä suorassa tv-ohjelmassa?
  abc (ei rekisteröitynyt) • 05.03.2013 17:34
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy