Barry Manilow kaapista

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 7
Garry Kief ja Barry Manilow (kuva: Kevork Djansezian / AFP / Lehtikuva)

Yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä Barry Manilow on kertonut julkisesti parisuhteestaan managerinsa Garry Kiefin kanssa. Pari on ollut yhdessä vuodesta 1978 lähtien ja he solmivat avioliiton vuonna 2014.

Nyt 73-vuotias Manilow kertoo vaienneensa seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan tähän asti fanien reaktioiden pelossa.

Manilowin seksuaalisesta suuntautuneisuudesta ehti aiemmin liikkua huhuja, mutta laulaja ei aiemmin ole ottanut itse kantaa asiaan.

People-lehdelle hän kertoo tuntemuksistaan kohdattuaan vuonna 1978 Kiefin ja tajunneensa, että tässä se on. Ennen sitä hän kertoo olleensa melko yksinäinen. Tämän jälkeen Kiefistä tuli Manilowin manageri, jota roolia hän kantaa edelleen.

Manilow on ollut aiemmin naimisissa lukioaikaisen tyttyöystävänsä Susan Deixlerin kanssa. He solmivat avioliiton vuonna 1964, mutta pari erosi vuonna 1966.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Suomessa Manilowin kaapistatulosta kertoi ensin iltalehti.

Manilowin tunnettuja kappaleita ovat esimerkiksi "Mandy", "Looks Like We Made It", "Copacabana (At the Copa)" ja "Can’t Smile Without You".

Manilow on julkaissut 31 omaa albumia ja tuottanut lisäksi useiden muiden laulajien albumeja. Hänen kädenjälkensä näkyy esimerkiksi Bette Midlerin, Nancy Wilsonin ja Dionne Warwickin albumeilla. Manilowin tuotantoon kuuluu myös elokuvamusiikkia ja teatterimusiikkia, lisäksi hän on juontanut television musiikkiohjelmia. Manilow on voittanut Grammy-, Emmy- ja Tony-palkintoja. Hän on myös ollut Oscar-ehdokkaana.

People: Barry Manilow Reveals Why He Didn`t Come Out for Decades: I Thought I Would `Disappoint` Fans If They Knew I Was Gay
BBC: Barry Manilow opens up about sexuality
Songwriters Hall of Fame: Barry Manilow
Wikipedia: Barry Manilow

7 kommenttia

  • 1 / 7
  • Mietitään vähän
  • 6.4.2017, 7.48
Miksi näitä pintaliitoa edustavia kaapista tuloja uutisoidaan? Maailmassa tapahtuu samaan aikaan hirveitä asioita kuten Venäjälläkin. Niihin pitää kiinnittää huomiota eikä julkkiksiin.
Kulttuuri, viihde-elämä ja julkisuuden henkilöt ovat merkittäviä asenteiden muuttamisessa ja esikuvien tarjoamisessa. Minun käsitykseni mukaan vähintään samalla tasolla kuin vaikkapa politiikan vaikuttajat. Viihde- ja kulttuurimaailma rapauttaa jopa diktaattorien valtaa; siksi yksinvaltiaat niin hanakasti yrittävät pitää viihde- ja kulttuurielämääkin näpeissään.

Epäkohdista kertomiseen verrattuna yhtä tärkeää on kertoa hyvistä asioista ja edistymisestä.

Vanhan sananlaskun mukaan uutinen on hyvä kun uutista ei ole. Ikävät asiat ehkä herättävät enemmän ajattelemaan ja toimimaan - ja raadollisesti ajatellen ne myös "myyvät" paremmin. Myönteisten asioiden esilläpito taas tuo valoa ja toivoa paremmasta, konkreettisen esimerkin muodossa.

Jos jumitetaan pelkissä epäkohdissa ja jätetään edistyminen huomiotta, niin rämmitään laidattomassa suossa.