ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Baijeriin muutos

vaeltaja2006 • 14.10.2008 07:03 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Osavaltiovaalit toivat pari viikkoa sitten Baijeriin suuren muutoksen. Kristillisdemokraattinen unioni CSU menetti ääniä niin paljon, että se ei enää omista koko valtaa Baijerin osavaltiossa. Aikaisemmin CSU on yksin voinut sanella suunnan, kun kannatus oli melkein 60%, nyt 43%.

Nyt käydään ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin hallitusneuvotteluja toisten puolueiden kanssa. Keskustelukumppanina ovat olleet liberaalit, jotka saivat vaaleissa 8% äänistä ja ensi kertaa 14 vuoteen ylittivät viiden prosentin äänikynnyksen.

Eilen kerrottiin, että liberaalit ovat asettaneet yhdeksi ehdoksi hallitukseen tulolle liberaalimman yhteiskuntapolitiikan. Homoliitot on tulevaisuudessa solmittava henkikirjoittajan juhlatiloissa, eikä jossain kaupunginkanslian takahuoneessa. Krisstillisdemokraatit ovat viime vuosina kaikin tavoin yrittäneet haitata rekisteröityjen parisuhteiden toteuttamista.

(Welt.de)


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy