ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Avoimesti homo nyrkkeilijä haluaa tavata homoja eläimiin verranneen nyrkkeilijän

Sami Mollgren • 18.02.2016 19:47 • 11 kommenttia. UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT
Vuonna 2012 kaapista tullut puertoricolainen ammattilaisnyrkkeilijä Orlando Cruz haluaa tavata filippiiniläisnyrkkeilijä Manny Pacquiaon. Politiikkaan siirtynyt Pacquiao nimitti homoja "eläimiä pahemmiksi" television vaaliohjelmassa ja lopulta pahoitteli sanomisiaan.

Cruz sanoi Pacquiaon kommenttia hyvin vastuuttomaksi. Hän myös tarjoutui tapaamaan Pacquiaon. Hän kertoi olevansa vakuuttunut, että tapaamisen jälkeen Pacquiao ajattelisi asioista toisin.

Vuonna 1981 syntynyt puertoricolainen höyhensarjassa otteleva Orlando Cruz on ensimmäinen avoimesti aktiiviuransa aikana homoseksuaalisuudestaan kertonut ammattilaisnyrkkeilijä. Cruz on ensimmäisten joukossa vuonna 2013 perustettuun USA:n kansalliseen homo- ja lesbourheilijoiden kunniagalleriaan nimetyissä.

Pacquiaon esittämät kommentit johtivat siihen, että urheiluvaatejätti Nike ilmoitti keskiviikkona lopettavansa kymmenen vuotta kestäneen Pacquiaon sponsoroimisen. Nike ilmoitti pitävänsä Pacquiaon kommentteja vastenmielisinä, vastustavansa kaikenlaista syrjintää ja muistutti olleensa jo pitkään tukemassa hlbti-vähemmistöjen asemaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Pacquiao on yhä jatkanut homo-ongelmaisten näkemystensä esittämistä pahoittelunsa jälkeen ( www.bbc.com ), vetoamalla Raamattuun.
  smo • 20.02.2016 10:36
En toisaalta ihmettele vertausta eläimiin. Jos katselee homojen tunnetuinta seuranhakupalstaa, jossa seksi-addiktoituneet homot, esittelevät genitaalejaan kaikista mahdollisista kulmista kuin luonteen piiriteitään, voi syntyä mielikuva eläimellisestä käyttäytymisestä. Kun niihin lisätään nyrkkinainti ja muut äärimmäiset seksuaalisen mielihyvän keinot, ne vain korostavat käyttäytymistä, jonka moni voi kokea eläimelliseksi tai epänormaaliksi. Syntyy vaikutelma, että homot eivät ole kiinnostuneita muunlaisesta ihmissuhteita kuin seksuaalisista. Ja onhan se aika erikoista, jos niin on. Ja monen kohdalla se taitaa olla juuri niin. Haetaan tarkalla sapluunalla tiettyyn käyttäytymismalliin sopivaa partneria. Ja kaverinhakukriteereissä on sentit etusijalla, top/btm määritelmineen.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 20.02.2016 15:43
1965, oletko mahtanut tutustua heteroiden panokumppaninhakupalstoihin?
  Public eye • 20.02.2016 17:49
Public eye, olen kyllä tutustunut. Ja molemmista löytyy varmasti mitä tahansa. Mutta jos asia suhteutetaan asiaan osallisten määrään, veikkaan että homojen parissa on suhteellisesti selvästi enemmän ”ronskista” seksistä kiinnostuneita.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 20.02.2016 18:25
Nikelle täydet pisteet reakoinnista!
   (ei rekisteröitynyt) • 21.02.2016 16:40
" veikkaan että homojen parissa on suhteellisesti selvästi enemmän ”ronskista” seksistä kiinnostuneita."

Jos näin on, niin selittävä tekijä lienee todennäköisimmin se, että MIEHET ovat kiinnostuneet "ronskista" seksistä ja ylipäätään ronskimmista asioista naisia enemmän.

Naisille ilmoituksia tehtäessä yleensä kaunistellaan vähän sanoja, eikä puhuta niin suoraan, vaikka itse tarkoitus olisikin sama.

Kommenttia muokattu: 21.02.2016 klo 17:41
  Is • 21.02.2016 17:40
Is:, Et siis ole huomannut mitään eroa heteromiesten ja homomiesten mielihalujen välillä? Homot EI VOI OLLA enemmän kiinnostuneita perversioista kuin heterot? Joo eipä tietenkään, näin kaikki kriittinen tarkastelu pyritään sammuttamaan. Vastaväite vedetään hatusta tai keksitään vaikka kiven alta. Eli samanlaisia ovat kaikkien miesten halut, niin homojen kuin heterojen. Kiitos paljon. Olen valaistunut.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 21.02.2016 19:15
1965: Miksi homomiesten mielihalut eroaisivat heteromiesten mielihaluista? Joo, miesten kesken kaikenlainen "ronskeilu" kenties saa täyttymyksensä todennäköisemmin, jos kainostelu mielihaluista kommunikoitaessa on vähäisempää. Avain taitaa kuitenkin olla miehisyys - ei homous.
  smo • 21.02.2016 22:04
Public eye, olen kyllä tutustunut. Ja molemmista löytyy varmasti mitä tahansa. Mutta jos asia suhteutetaan asiaan osallisten määrään, veikkaan että homojen parissa on suhteellisesti selvästi enemmän ”ronskista” seksistä kiinnostuneita.

1965 (ei rekisteröitynyt) • 20.02.2016 18:25

* Ei muuten löydy ja tämä on varma tieto, joka ei perustu veikkaukseen!
  Xx_Val_xX • 22.02.2016 10:02
Xx_Val_xX : "Ei muuten löydy ja tämä on varma tieto, joka ei perustu veikkaukseen!"

Mutta eihän niin saa sanoa.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 22.02.2016 14:09
Mitä ei löydy ja mistä?
  smo • 22.02.2016 14:11
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy