ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

ARVIO: Attitude

Ossi Halme • 19.04.2004 14:49 LEHDET
Attitude - trenditietoisen homon valinta

Brittiläinen Attitude tarjoaa saarivaltakuntalaisia näkökulmia trendeihin, muotiin ja ajankohtaisiin asioihin ja ilmiöihin. Kuukausittain ilmestyvää lukupakettia vauhditetaan loistavin valokuvin.

Lehden fitness-osiosta vastaa Big Brother tosi-tv:stäkin tuttu Josh Rafter. Attitude kuuluu niihin hyvämaineisiin gay-lehtiin, jotka saavat yksinoikeushaastatteluja sellaisilta maailmanluokan nimiltä kuten David Beckham ja Will Young.

Suurin ero amerikkalaiseen virkasisareensa Advocateen on se, että siinä missä Advocate antaa avokätisesti sivutilaa Yhdysvaltain lainsäädännön ja oikeudenkäytön ajankohtaisille asioille, niin Attitude esittelee saman sivumäärän verran kovahintaista muotia. Attitude ei tee erillistä muotispesiaalia - jokainen numero on itsessään muotispesiaali.

Vuosittaisesta 12 numerosta yksi on pyhitetty nuoriso-teemalle ja toinen on "naked issue" -missä enemmän tai vähemmän suuret julkkismiehet poseeravat ilman rihman kiertämää strateginen paikka jotenkin piilotettuna. Vakioaiheita lehdessä ovat myöskin matkailu, leffat ja musiikki.

Jos siis kestää sen, että lehti on varsin Britannia-keskeinen ja enemmän trendien kuin vakavien asioiden pohdintaan omistautunut, niin tätä eurooppalaista laatutuotetta kelpaa kyllä lukea.

Attitudea levittää Lehtipiste ja se on sitä kautta siis muiden Lehtipisteen valikoimaan kuuluvien tuotteiden tavalla tilattavissa ilman eri maksua myös kaikkiin Suomen R-kioskeihin. Irtonumerohinta on n. 7 euroa.

Kotisivut: www.attitude.co.uk

Lehden fitness-toimittajan, Josh Rafterin, kotisivut kannattaa myös vilkaista: Josh and pecsKatso myös nämä
 
 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy