ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Atroposin paisuvainen - pizzapohja

Tomi A.K.A Atropos • 15.04.2002 12:58 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
Eli maittavan pizzapohjan ohje on tämä. Tästä satsista tulee ainakin kaksi pellillistä ja rapea ja hyvä, tietysti riippuen paisumisen jälkeisistä toimenpiteistä jotka ovat jokaisen henkilökohtaisten mielitekojen mukaiset :=)

2.5 dl kädenlämpöistä vettä
8 dl vehnäjauhoja
5 rkl öljyä (oliivi tai rypsi)
1 rkl KUIVAhiivaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria

Sekoita lämmin vesi ja hiiva. Vähitellen sekoittaen lisää jauhoja. Noin puolessavälin jauhojen lisäystä laita joukkoon suola, sokeri ja öljy. Tässä vaiheessa jo todennäköisesti joudut vaivaamaan ja vatkaamaan möhköystä käsipelin mutta lopputulos palkinnee vaivan :)

Valmis taikina saa nousta pyyhkeen alla lämpöisessä hellässä paikassa noin pari tuntia jonka jälkeen hän on valmis levitettäväksi ja päällystettäväksi maun mukaan. :)


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 

Katso myös nämä:

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy