ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Artikkelit

Otsikon ´Teemat´ alle on kasattu mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aiheita kodin, arjen ja juhlankin tiimoilta. Ruoka, juomat, kulttuuri, viihde, telkkari, leffat, kauneudenhoito, matkailu ja monet muut asiat käsitellään täällä.

» Hyvinvointi ja terveys
Osioon kasataan asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista, niin kehon kuin mielenkin osalta.

» Harrastukset, liikunta ja kuntoilu
Osiossa on asiaa harrastuksista, liikkumisesta, liikunnasta, urheiluharrastuksista, kunnosta, kuntoilusta ja urheilusta.

» Ihonhoitovinkit
Ihonhoitovinkeistä voit ottaa selvää, kuinka hoidat ihoasi parhaiten ja antaa vinkkejä siitä, miten voit parantaa kasvojesi ulkonäköä.

» Vapaalla
Baarit, matkailua ja muuta infoa

» Ruoka ja juoma
Gayttiöstä löydät reseptit maukkaimpiin ruokiin. Voit toki ehdottaa omia suosikkiruokiasikin ranneliike.netin pikku hiljaa kasvavaan verkkokeittokirjaan. Homppelin baarikaapista löydät juomasekoitukset ja booliohjeet

» TV
Tietoa tulevista homoteemaisista televisio-ohjelmista. Sarjat ja tulossa olevat ohjelmat esitellään TV-osiossa.

» Leffat
Valkokankaalla nähdään ajoittain homoteemaisia ja syystä tai toisesta homojen suosiossa olevia elokuvia. Osa jää marginaaliyleisön herkuksi, mutta näytetään suurellekin yleisölle kiinnostavia leffoja.

» Ooppera
Laaja kokonaisuus oopperan maailmasta. Täällä esitellään erilaisia tapahtumia, esityksiä ja ilmiöitä monen mielestä ehkä ylevimmän taidemuodon tiimoilta.

» Teatteri
Esiriipun takaa paljastuu aika-ajoin vaikka mitä mielenkiintoista. Teatterin maailmaan voi tutustua tässä osiossa.

» Video & DVD
On leffaklassikoita (ja tuoreempiakin tulokkaita), jotka kuuluvat jokaisen homon yleissivistykseen - noin leikillisesti sanottuna. Nämä täytyy nähdä!

Luettavaa

» Lehdet
Homoteemaisia julkaisuja kotimaasta ja maailmalta.

» Kirjat
Esittelyssä kirjoja, jotka kuuluvat jokaisen homon yleissivistyk... siis hyviä kirjoja, osin marginaalista, osin suuren yleisön kirjahyllystä.

Muuta

» Musiikki
Artisteja, levyjä...

» Warren Wiisut
Warre kertoo, mikä on kuuminta klubimusiikkia juuri nyt

» Homoikonit ja homohymnit
Ranneliike.net etsi syyskuun ajan kaikkien aikojen homoikonia ja homohymniä. Lista on nyt kasattu ja julkaistu. Kiitos kaikille vastanneille!
Kirjoituskilpailu sateenkaarinuorille käynnistyi

Seta ja kustannusosakeyhtiö Kosmos järjestävät Ole sinä! -kirjoituskilpailun sateenkaarinuorille. Maanantaina käynnistynyt ilmoittautuminen jatkuu syyskuun 2018 loppuun asti.
UUTISET: YLEISET  KOTIMAA 14.05.2018 13:53
 

Minä, Simon - elokuva teinin kaapistatulon vaikeudesta

Elokuvan Minä, Simon (Love, Simon, USA 2018) päähenkilö on 16-vuotias lukiolaispoika - varsin tyypillinen amerikkalaisnuori. Hän ei kuitenkaan ole kertonut muille kiinnostuvansa ennemmin pojista kuin tytöistä.
ELOKUVAT JA SARJAFILMIT  04.05.2018 07:34 25 kommenttia, viimeisin 16.05.2018
 

TV-vinkki vapunpäivälle: dokumentti valokuvaaja Robert Mapplethorpesta

Yle Teema/Fem esittää vapunpäivänä kello 21 alkaen enton Baileyn ja Randy Barbaton dokumentin Mapplethorpe: Look at the Pictures (USA, 2016).
TELEVISIO  KOTIMAA 01.05.2018 14:22
 

TV-vinkki vapunpäivälle: Tuntematon vihollinen kertoo aids-epidemian alkuvaiheista 1980-luvun New Yorkissa

Yle TV1 esittää tiistaina 1. toukokuuta klo 23.25 alkaen HBO:n tuottaman elokuvan Tuntematon vihollinen. Elokuva kertoo aids-epidemian alkuvaiheista 1980-luvun alun New Yorkissa.
TELEVISIO  KOTIMAA 01.05.2018 07:58 3 kommenttia, viimeisin 04.05.2018
 

Matkustusilmoituksessa huomioidaan sukupuolen moninaisuus

Ulkoministeriön matkustusilmoituksessa huomioidaan sukupuolen moninaisuus. Ilmoittajalle tarjotaan vaihtoehdot mies, nainen ja muu. Sukupuolen voi jättää myös kertomatta. Ilmoituksen tehneet ovat tarvittaessa ulkoministeriön helpommin tavoitettavissa.
UUTISET: VAPAALLA  KOTIMAA 23.04.2018 12:26 4 kommenttia, viimeisin 25.04.2018
 
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy