ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ariana Grande on hlbti-yhdenvertaisuuden puolestapuhuja


Ariana Grande julkaisi Twitterissä viestin tapahtuneen jälkeen.
Ariana Grande esiintyi maanantai-iltana Ison-Britannian Manchesterissa. Konsertti päättyi terrori-iskuun. Laulaja selvisi räjähdyksestä fyysisesti vahingoittumattomana, mutta yli 20 henkeä sai surmansa ja kymmeniä haavoittui. Konsertissa oli paljon nuoria.

Konsertti oli osa Ariana Granden helmikuussa alkanutta maailmankiertuetta, mutta nyt hän on ilmoittanut keskeyttävänsä kiertueen. Tapahtuman jälkeen Grande julkaisi twitter-viestin, jossa hän kertoi järkytyksestään.

Yhdysvaltain Floridasta kotoisin oleva nyt 23-vuotias laulaja-näyttelijä Ariana Grande on erittäin seurattu henkilö sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2016 Time -lehti nimesi Ariana Granden yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä.

Ariana Grande on samalla tunnettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien yhdenvertaisuuden puolestapuhujana. Ariana Granden kymmenen vuotta vanhempi veli Frankie Grande on avoimesti homo. Haastattelussa puolisisarukset ovat kertoneet tukevansa toisinaan.

Italialaistaustainen Grande tuli tunnetuksi vuonna 2011 Nickelodeon-televisiokanavan Victorious-nuortensarjassa Cat Valentine -hahmona ja hänen ensimmäiset levytyksensä. julkaistiin sarjan soundtrackillä. Soolouran hän aloitti vuonna 2013 ja esikoisalbumi Yours Truly nousi USA:ssa listaykköseksi. Toukokuussa 2016 ilmestyi albumi Dangerous Woman.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy